A2

Ανανέωσε και η Κωνσταντίνου με τον Ηρακλή Κηφισιάς

Ανανέωσε και η Κωνσταντίνου με τον Ηρακλή Κηφισιάς

Μετά τη Νικολλέτα Κουτουξίδου, σειρά στις ανανεώσεις πήρε η ακραία του Ηρακλή Κηφισιάς, Μανωλίνα Κωνσταντίνου δείχνοντας ότι η ομάδα των βορείων προαστίων χτίζει βήμα βήμα την ομάδα για τα μεγάλα σαλόνια της Α1 γυναικών.

Η Κύπρια άσος μίλησε αποκλειστικά στο Volleyplanet.gr και τόνισε: «Χαίρομαι πολύ για την ανανέωση γιατί είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία και με τα κορίτσια, το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση τη χρονιά που μας πέρασε και είναι σημαντικό που ξεκινάμε τη χρονιά στην Α1 με ένα καλό σύνολο».

Αν και πολύ νωρίς ακόμα, αναφερόμενη στο στόχο τόνισε:  «Στόχος μας είναι να έχουμε μια καλή και αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα, πρώτα απ’ όλα με υγεία και διάθεση από όλους. Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το χορηγό της ομάδας μας που μας βοήθησε σε αυτήν μας την προσπάθεια και συνεχίζει να μας στηρίζει και να πιστεύει για την καλή πορεία της ομάδας».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...