Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανανέωσε και με Τακουρίδη

Ανανέωσε και με Τακουρίδη

Λίγες ώρες μετά την απόκτηση του Ramno Renaldo Ramirez Gion ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του και με τον Γιάννη Τακουρίδη…

Με την ανακοίνωση ανανέωσης του Γιάννη Τακουρίδη ο ΠΑΟΚ έκλεισε το ρόστερ του στους κεντρικούς καθώς ο διεθνής άσος θα παραμείνει στην ομάδα για 3η χρονιά και μαζί με τους Παντακίδη Παπαγγελόπουλο και Πελεκούδα θα αποτελούν την φετινή 4άδα των πύργων της ομάδας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΠ ΠΑΟΚ

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον έμπειρο κεντρικό, Γιάννη Τακουρίδη.

Ο Γιάννης Τακουρίδης εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχημένη αγωνιστική του παρουσία κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Χόρχε Ελγκέτα και παράλληλα ανανεώνοντας τη θέση του στην ομάδα των πρωταθλητών για την επόμενη σεζόν.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με την ομάδα του Άρη. Φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή, του Φοίνικα Σύρου, του Ολυμπιακού και της Παναχαϊκής. Τον Δεκέμβριο του 2015 μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε δυο πρωταθλήματα (2015-16 & 2016-17) και συνεχίζει να αγωνίζεται μέχρι σήμερα.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...