PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσε με Κόρινθο η Αλατζάκη

Ανανέωσε με Κόρινθο η Αλατζάκη

Στη Κόρινθο για 14η συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζεται η Κωνσταντίνα Αλατζάκη καθώς η 22χρονη ακραία ανανέωσε την συνεργασία της με τις «ερυθρόλευκες» αναλαμβάνοντας για μια ακόμη χρονιά το βάρους της υποδοχής…

Στην ομάδα όπου ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο άθλημα παρέμεινε η Κωνσταντίνα Αλατζάκη. Η νεαρή ακραία-λίμπερο δήλωσε… αμετάθετη στην Κόρινθο έχοντας στόχο να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα της καρδιάς της  για 2η συνεχόμενη σεζόν στην Preleague.

Η ανακοίνωση του ΑΣΠ Κόρινθος

Την φανέλα του ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ θα συνεχίσει να φοράει η Κωνσταντίνα Αλατζάκη και φέτος στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Preleague Γυναικών.

Η 22χρονη ακραία-λίμπερο τελειόφοιτη των ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ , ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο βόλλευ στις ακαδημίες μας σε ηλικία 8 χρονών.

Σαν βασική αθλήτρια βοήθησε καθοριστικά στην άνοδο του συλλόγου στην Α2 Εθνική κατηγορία το 2015 και 2 χρόνια μετά στην ιστορική μας άνοδο στην VOLLEYLEGUE Γυναικών.

Κωνσταντίνα η οικογένεια του ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ σου εύχεται

Υγεία και πολλές επιτυχίες.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...