Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσε με Νομικού ο Ολυμπιακός

Ανανέωσε με Νομικού ο Ολυμπιακός

Τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού θα φορά και τη νέα χρονιά η Μαρία Νομικού καθώς η ομάδα του Πειραιά ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης με την διεθνή διαγώνια…

Κάτοικος Πειραιά θα είναι και τη νέα χρονιά η Μαρία Νομικού που μετά από μια δύσκολη σεζόν όπου ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς δηλώνει έτοιμη για τα καλύτερα…

Ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης που είχε στο συμβόλαιό με την έμπειρη διαγώνιο αποδεικνύοντας  εμπράκτως ότι την εμπιστεύεται και την υπολογίζει.

Έχοντας ανανεώσει την συνεργασία της με τις «ερυθρόλευκες» η Μαρία Νομικού υπογράμμισε «Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί είχαμε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά την οποία προσωπικά έζησα αγωνιστικά στο… μισό λόγω του τραυματισμού μου. Πραγματικά χαίρομαι γιατί η οικογένεια του Ολυμπιακού με στήριξε και τους οφείλω μια χρονιά καλή και να δώσω το 100% του εαυτού μου στην ομάδα. Ελπίζω του χρόνου να έχω υγεία πάνω απ’ όλα και να ζήσουμε μια εξίσου επιτυχημένη σεζόν».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Mαρία Νομικού μετά την ενεργοποίηση της οψιόν ενός έτους του συμβολαίου της.