Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσε στη Λαμία η Νούσια

Ανανέωσε στη Λαμία η Νούσια

Στη Λαμία 2013 θα συνεχίσει η Αποστολία Νούσια, καθώς η ομάδα της Ρούμελης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την έμπειρη κεντρικό… 

Η χρονιά για την 29χρονη κεντρική ήταν απόλυτα πετυχημένη στη Λαμία, με την διοίκηση των “κυανόλευκων” να ανανεώνει την συνεργασία της με την έμπειρη αθλήτρια. Αναφερόμενη στην ανανέωση του συμβολαίου της και την συμμετοχή της ομάδας στην Volleyleague η Αποστολία Νούσια δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση μου στον ΑΟΛ που συνδυάζεται με την πρώτη του χρονιά στη Α1.

Είναι ένα συλλογικό αποτέλεσμα που το θέλαμε όλοι πάρα πολύ και παλέψαμε από την πιο μικρή αθλήτρια του συλλόγου έως την διοίκηση, τους ανθρώπους που την πλαισιώνουν, τους φανερούς και τους αφανείς. Σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες, εύχομαι υγεία πάνω απ’ όλα σε όλους και όλες τις ομάδες, γιατί είδαμε τους τελευταίους μήνες πόσο σημαντική είναι η υγεία!».

Η ανακοίνωση του ΑΟ Λαμίας 2013

Το ΔΣ του ΑΟ Λαμίας 2013, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για την περίοδο 2020-21, με την ακραία Αποστολία Νούσια.
Η 29χρονη αθλήτρια έχει ύψος 1,78 μ., κάνοντας μια πολύ καλή χρονιά στην PRE LEAGUE το 2019-20 με τα χρώματα του Α. Ο. Λαμίας 2013, θα ενισχύσει την ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Όλοι στον Α. Ο. Λ. προπονητής και διοίκηση ευχόμαστε στην Αποστολία καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία».