ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ανανέωσε τη θητεία του ο Γκράσα

Ανανέωσε τη θητεία του ο Γκράσα

Ο Βραζιλιάνος Άρι Γκράσα στο 35ο Παγκόσμιο Συνέδριο της FIVB  που πραγματοποιήθηκε σε  στο Μπουένος Άιρες επανεξελέγη πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Ο επικεφαλής της FIVB από το 2012, μετά την επανεκλογή του για μία ακόμη 8ετία στην εκδήλωση της Αργεντινής  θα παραμείνει στη θέση του μέχρι το 2024.

Παράλληλα στο διεθνές φόρουμ που ολοκληρώθηκε στις 6 Οκτωβρίου οι εκπρόσωποι των συνομοσπονδιών των 5 ηπείρων από 220 χώρες, συζήτησαν και πολλά άλλα θέματα, με στόχο την ανάπτυξη του βόλεϊ σε όλο τον κόσμο και την προσέλκυση μεγαλύτερου ενδιαφέροντος,  όπως ο  εκσυγχρονισμός και οι καινοτομίες των τελευταίων ετών, αλλά και η χρήση των νέων τεχνολογιών στο βόλεϊ.

Τέλος στη συνάντηση της Αργεντινής τέθηκαν επί τάπητος όλες οι επικείμενες μεγάλες διοργανώσεις όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανδρών  2018 (Ιταλία-Βουλγαρία), το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα γυναικών 2018 (Ιαπωνία), το Παγκόσμιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ τοy 2017 στην Αυστρία και οι  αρχικές προετοιμασίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο το 2020.

Εμφανώς ενθουσιασμένος για τη νέα τιμή που του έκανε η οικογένεια του αθλήματος ο κ. Γκράσα δήλωσε μεταξύ άλλων: “Το βόλεϊ μπήκε στη χρυσή εποχή της επιτυχίας και για μένα είναι μεγάλη τιμή να βοηθήσω στην αύξηση του κύρους του αθλήματος μας, ώστε να φτάσειο σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο” τόνισε ο ισχυρός άνδρας της FIVB και συμπλήρωσε: “Στο βόλεϊ δεν υπάρχουν όρια για τελειότητα και  εξέλιξη…”.