Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανεώσεων συνέχεια στον Παναθηναϊκό

Ανανεώσεων συνέχεια στον Παναθηναϊκό

Ιλιόνη Κελεσίδη, Εβίτα Λεωνίδου και Αθηνά Βογιατζόγλου θα βρίσκοντσι κσι φέτος στον Παναθηναϊκό, καθώς ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τοναθηναϊκό σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακί

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τις  τρεις αθλήτριες του τμήματος βόλεϊ γυναικών:  Ιλιόνη Κελεσίδη, Εβίτα Λεωνίδου και Αθηνά Βογιατζόγλου για την αγωνιστική σεζόν 2019-20.

Αναφορικά με την κόρη του άλλοτε πρωταθλητή ποδηλασίας του ΠΑΟ Ηλία Κελεσίδη, Ιλιόνη,  θα συνεχίσει να ενισχύει το «τριφύλλι» από την θέση της κεντρικής.

Σε δήλωση της στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα ανανεώσω ακόμα μια χρονιά στον Παναθηναϊκό. Ο Σύλλογος μας αποτελείται από την περσινή σεζόν από καταξιωμένο προπονητικό επιτελείο που μας εμπνέει να έχουμε φιλοδοξίες και επιτυχίες για το μέλλον. Είναι πολύ σημαντικό που ο κορμός της ομάδας παραμένει ο ίδιος γιατί υπάρχει χημεία μεταξύ μας και θα ενσωματωθούν πιο γρήγορα οι νέα παίκτριες. Εύχομαι να πάμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει δηλαδή στην κορυφή».

Η διεθνής με την Εθνική ομάδα Κύπρου Εβίτα Λεωνίδου που αγωνίζεται ως λίμπερο και ακραία  θα ενισχύσει και τη νέα σεζόν τον ΠΑΟ και σε δήλωση της στο site της «μάνας του λόχου» ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τα χρώματα του Παναθηναϊκού. Ο στόχος  μας  είναι να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε πέρυσι και να κάνουμε μια ακόμα καλή χρονιά. Εύχομαι υγεία και καλή αρχή στη νέα σεζόν»

Τέλος, η πασαδόρος Αθηνά Βογιατζόγλου θα βρίσκεται και φέτος στο ρόστερ του «τριφυλλιού» και σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr επισήμανε «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ανανέωσα και ο Παναθηναϊκός δείχνει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου.  Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε από πέρυσι και ασφαλώς χαίρομαι που θα είμαι και φέτος με τον κόουτς Καμπερίδη και τις παλιές και τις νέες συμπαίκτριες μου. Ελπίζω η φετινή χρονιά να είναι η αρχή για κάτι μεγάλο για τον Παναθηναϊκό».

ΑΓΩΝΕΣ
16/03/2024

Σε τροχιά πλέι οφ ο Ηλυσιακός

Σε θέση πλέι οφ βρίσκεται ο Ηλυσιακός, ο οποίος επικράτησε με 3-1 σετ στην έδρα του Απολλώνιου και με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφτασε τους 25, ισοβαθμώντας...