Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανανεώσεις και ραδιοφωνικός μαραθώνιος στον «Γηραιό»

Ανανεώσεις και ραδιοφωνικός μαραθώνιος στον «Γηραιό»

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τους νεαρούς Αντώνη Μπουράκη και Στέλιο Τζιουμάκα ανακοίνωσε ο Ηρακλής που κρατά στο ρόστερ του τους νεαρούς και ελπιδοφόρους αθλητές , ενώ την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται ο ραδιοφωνικός μαραθώνιος στους σταθμούς Libero 107,4 και Arena 89.4 για την οικονομική ενίσχυση του «Γηραιού».

Σε δύο ακόμη ανανεώσεις νεαρών αθλητών προχώρησε η διοίκηση του Ηρακλή που συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον και τα τμήματα υποδομών.

Συγκεκριμένα τα «κυανόλευκα» θα φοράνε και τη νέα χρονιά τόσο ο Στέλιος Τζιουμάκας, όσο και ο Αντώνης Μπουράκης που στοχεύουν να πάρουν κάποια στιγμή την ευκαιρία στην Α1 και να την εκμεταλλευθούν αναλόγως.

Ραδιοφωνικός μαραθώνιος για τον Ηρακλή

Την ίδια ώρα στην Θεσσαλονίκη και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Libero fm 107.4 και Arena 89.4 ξεκίνησε «μαραθώνιος» οικονομικής ενίσχυσης του τμήματος βόλεϊ του Ηρακλή.

Η «κυανόλευκη» εκπομπή είναι κοινή για τους δύο σταθμούς με την διοίκηση καλεί τον κόσμο του Ηρακλή που είναι ο μοναδικός χορηγός της ομάδας να συμμετάσχει, να στηρίξει και να ενισχύσει οικονομικά όπως ο καθένας μπορεί το Τμήμα.

Στο στούντιο θα βρίσκονται μέλη της Διοίκησης αλλά και παίκτες για να συζητήσουν μαζί με τον κόσμο αλλά και για να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους.