Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανανεώσεις στην Α.Ε Κομοτηνής

Ανανεώσεις στην Α.Ε Κομοτηνής
Τέσσερις ανανεώσεις για τη νεοφώτιστη Α.Ε Κομοτηνής που αναγνώρισε τη μεγάλη προσπάθεια των Άρη Ανδρεάδη, Αίαντα Παπαδάκου, Γιώργο Χρηστάκου και Θανάση Παπαγεωργίου στην περυσινή πορεία ανόδου της ομάδας.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους αθλητές Άρη Ανδρεάδη, Αίαντα Παπαδάκο, Γιώργο Χρηστάκο και Θανάση Παπαγεωργίου.
Οι 4 αθλητές συνέβαλαν τα μέγιστα στην εκπληκτική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 και κέρδισαν με το σπαθί τους την θέση τους στο ρόστερ της ομάδας στο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Και οι 4 αθλητές είναι φοιτητές στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και συνδυάζουν με επιτυχία τις σπουδές τους με την ενασχόληση με το βόλεϊ.

Ο Άρης Ανδρεάδης, αγωνίζεται ως διαγώνιος και προέρχεται από την Αλεξανδρούπολη, όπου αγωνίστηκε με την φανέλα της ΓΕΑ πριν έρθει στην Κομοτηνή.

Ο Αίαντα Παπαδάκος, αγωνίζεται ως ακραίος και προέρχεται από τον Ε.Σ. Νέας Μάκρης, όπου αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής πριν πάρει τον δρόμο για την Κομοτηνή και φορέσει την φανέλα της Α.Ε. Κομοτηνής

Από την συμπρωτεύουσα προέρχονται οι δύο αθλητές της παρέας, ο Γιώργος Χρηστάκος,  που αγωνίζεται ως πασαδόρος , έχοντας σημειώσει σημαντικές επιτυχίες με την φανέλα της εφηβικής ομάδας του Πήγασου Πολίχνης ενώ ο Θανάσης Παπαγεωργίου, που είναι ακραίος, αγωνιζόταν στην ΧΑΝΘ μέχρι να έρθει στην πόλη της Κομοτηνής.