A2

«Ανάσα» Ερασιτεχνικής με Κάρτα Φίλου ΑΕΚ

«Ανάσα» Ερασιτεχνικής με Κάρτα Φίλου ΑΕΚ

Στην διάθεση του κόσμου τίθεται από σήμερα η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ τα έσοδα της οποίας θα πάνε για την οικονομική ενίσχυση των τμημάτων της Ερασιτεχνικής, με την ΠΑΕ να βρίσκεται εμπράκτως δίπλα της αφού η χρήση της κάρτας θα είναι υποχρεωτική πλέον γι την αγορά εισιτηρίων  αγώνων αλλά και εισιτηρίων διαρκείας της ποδοσφαιρικής ομάδας…

Βαθιά οικονομική ανάσα αναμένεται να πάρει η Ερασιτεχνική με την θέσπιση της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ που πλέον θα είναι απαραίτητη στους φίλους των «κιτρινόμαυρων» για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας αλλά και απλών εισιτηρίων στο ποδόσφαιρο.

Η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ κοστίζει 10 ευρώ και η ΠΑΕ με αυτόν τον τρόπο ενισχύσει τα Ερασιτεχνικά τμήματα της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Σε μια περίοδο καθοριστικών εξελίξεων στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο σε όλα τα επίπεδα, με τις εξελίξεις να πλησιάζουν και να γιγαντώνουν τις προσδοκίες όλων μας, η Διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει τον κόσμο, ότι τίθεται σε κυκλοφορία η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ, η χρήση της οποίας είναι πλέον υποχρεωτική για αγορά απλών εισιτηρίων αγώνων ή εισιτηρίων διαρκείας της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο κόσμος του «Δικεφάλου» έχει αποδείξει πολλές φορές την δυναμική και το μεγαλείο του και καλείται για μια ακόμη φορά να δώσει «φτερά» στην αγαπημένη του ομάδα. Σε αυτή την κρίσιμη καμπή στην ιστορία του συλλόγου, είναι σίγουρο πως δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να προσδοκούμε αλλά και να παλεύουμε καθημερινά για μια ΑΕΚ καθοριστική στην αθλητική και πολιτιστική ανάπτυξη αλλά και πρωταγωνίστρια στους αθλητικούς στίβους με πιστή τήρηση των ιδανικών της και σεβασμό στα σύμβολά της.

Η συμμετοχή όλων γιγαντώνει και καθιστά πανίσχυρη την ομάδα μας σε κάθε της βήμα, σε όλες τις δράσεις της, σε όλα της τα αθλήματα.

Είναι η ευκαιρία να σταθούμε όλοι δίπλα στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ εκδίδεται με κόστος 10 ευρώ και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο με στόχο την ενίσχυση των Τμημάτων της «Μάνας ΑΕΚ». Οι κάτοχοί της και ΜΟΝΟ θα έχουν το δικαίωμα με την επίδειξή της να προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας και απλά εισιτήρια της ΠΑΕ ΑΕΚ, με την οποία η συνεργασία παραμένει σταθερή και διαρκής. Η ΑΕΚ άλλωστε αποτελεί ένα ενιαίο σύνολο και μόνο όταν λειτουργεί σαν μια γροθιά σε όλα τα επίπεδα μπορεί να πετάξει …ψηλά.

Οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να προμηθεύονται την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ από το ΟΑΚΑ κατά την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας τους για τη νέα σεζόν, αλλά και κατά την ηλεκτρονική αγορά διαρκείας στο aekfc.gr και από την επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ (www.aek.gr).

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...