Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανατολιωτάκης: «Με άφησε μόνο ο Αλεξίου»

Ανατολιωτάκης: «Με άφησε μόνο ο Αλεξίου»

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση στην οποία κοινοποιούσε την απόφασή του να σταματήσει την  προσπάθεια σωτηρίας της ΑΕΚ, ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης, με δηλώσεις του στο www.aekarena.gr ρίχνει βαρύτατες ευθύνες στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου, ο οποίος τον “άδειασε” ουσιαστικά, αλλά πλέον καλείται να επωμιστεί το βάρος των ευθυνών του.

“Δεν μπορέσαμε να πάρουμε λεφτά από την ΠΑΕ, λόγω του ότι ο κ. Αλεξίου δεν πήγε να καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Τρεις αγώνες δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ. Δέκα μέρες τον έχω πάρει είκοσι τηλέφωνα και δεν το σηκώνει. Μου είχε πει πως θα έφερνε τα στοιχεία που του είχα ζητήσει. Εγώ αδυνατώ να προχωρήσω υπό αυτές τις συνθήκες. Είμαι μόνος μου.

Ελπίζω τώρα να αναλάβει το βάρος των ευθυνών του γιατί τυπικά είναι ακόμα πρόεδρος στην Ερασιτεχνική. Όλη μέρα σήμερα προσπαθώ να βρω λύσεις για να σωθεί το βόλεϊ. Αν μας στήριζαν στοιχειωδώς θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε κάπως. Δεν γίνεται κάποιος να δίνει μια παραίτηση και να εξαφανίζεται. Είχα βάλει ένα πρόγραμμα. Να κάνουμε την Γενική Συνέλευση, να γίνει επιτέλους αυτός ο απολογισμός. Να πάει και στην ΠΑΕ να πει, τόσα είχα να πάρω, τόσα πήρα. Να μην λέει και η ΠΑΕ ότι μας χρωστάτε και από πάνω. Είχα πει να προχωρήσουμε σε αυτές τις συμπληρωματικές εκλογές να μπουν άλλα έξι άτομα στο Δ.Σ. και με λίγη βοήθεια να κοιτάξουμε να σώσουμε την κατάσταση. Δυστυχώς όλα πήγαν στραβά…

Με έχουν αφήσει μόνο μου να παλεύω με όλα. Τώρα δεν γνωρίζω τι θα γίνει, ούτε ποια θα είναι η επόμενη μέρα. Θέλω όμως να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο που μας στήριξε αλλά και τους παίκτες για τη χθεσινή νίκη επί του Άρη η οποία ήταν καθοριστική για την προσπάθεια παραμονήςε” κατέληξε ο κ. Ανατολιωτάκης.