PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανατροπή ανόδου από Ηλυσιακό

Ανατροπή ανόδου από Ηλυσιακό

Την άνοδό του στην Α1 γυναικών πανηγύρισε στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Ηλυσιακός που με επική ανατροπή επικράτησε 3-2 της ΑΕΚ και πλέον θα συνοδέψει την Θέτιδα Βούλας στην μεγάλη κατηγορία τη νέα χρονιά.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια οι «κιτρινόμαυρες» του Γιώργου Σαμαρά προηγήθηκαν με 2-1 και 17-14 επί του Ηλυσιακού ετοιμάζοντας φιέστα με τον κόσμο τους, ωστόσο οι «κιτρινόμαυρες» των Ηλυσίων κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και με το 3-2 να αποδράσουν από την Εθνική Οδό με την άνοδο στις αποσκευές τους.

Μια ανατρεπτική άνοδος που έφερε την υπογραφή της Σοφίας Τζαλαλή η οποία με άσο έγραψε το 15-13 στο ταϊ-μπρεϊκ και έστειλε στα ουράνια συμπαίκτριες αλλά και τους φίλους της ομάδας…

Νίκη που σκόρπισε δάκρια χαράς στο στρατόπεδο του Ηλυσιακού, αλλά και δάκρια απογοήτευσης στην Ένωση που έφθασε μια ανάσα από την επιστροφή της στην Α1, αλλά πλήρωσε τις κακές επιλογές στην επίθεση και τα λάθη της στην υποδοχή.

Αντίθετα οι «κιτρινόμαυρες» του Αποστολογιωργάκη βγάζοντας πάθος και καρδιά παρά το κακό ξεκίνημα στον αγώνα με το 25-8, κατάφερε να ισοφαρίσει δύο φορές σε 1-1 και 2-2 επιστρέφοντας μάλιστα από το 17-14.

Στο ταϊ-μπρεϊκ οι φιλοξενούμενες μπήκαν καλύτερα προηγούμενες με 2-4 και 4-6, έκαναν το 9-11 και παρά το ότι η ΑΕΚ έκανε το 11-11 στο τέλος καταθέτοντας καρδιά και ψυχή έφθασε στο 13-15 με τον άσο της Τσαλαλή και ολοκλήρωσε την χρονιά με αγκαλιές και φιλιά ευτυχίας.

Αποστολογιωργάκης : «Μεγάλη αξία αυτό που πετύχαμε»

Ο Μανώλης Απολοστολογιωργάκης έχοντας πνιγεί στις αγκαλιές και τα φιλιά των αθλητριών του και με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του δήλωσε «Προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε ακόμα. Πολλά χρόνια προσπαθούσε ο Ηλυσιακός να ανέβει, έφτανε στη πηγή και δεν τα κατάφερνε. Παίξαμε σε μία πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα και σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και έχει μεγάλη αξία αυτό που πετύχαμε.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες οι οποίες έδειξαν φοβερή υπομονή όλη την χρονιά, στην Ελένη Θωμοπούλου που τρέχει το τμήμα και στην διοίκηση που στηρίζουν την ομάδα πολλά χρόνια αλλά και στους συνεργάτες μου που όλη την χρονιά παλεύουμε για αυτό τον σκοπό. Αφιερώνουμε την άνοδο στον κόσμο που μας στήριξε, που γέμιζε το γήπεδο στα τελευταία παιχνίδια και ακόμα σε κακές στιγμές. Πάμε τώρα στο Ζωγράφου να το πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας».

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...