PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανατροπή παραμονής για Πανιώνιο

Ανατροπή παραμονής για Πανιώνιο

Νίκη που τον κρατά ζωντανό στην διεκδίκηση της παραμονής του στην Preleague πανηγύρισε στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος κόντρα στο Αιγάλεω. Οι «κυανέρυθρες» αν και βρέθηκαν να χάνουν με 2-1 από το City, έκαναν την ανατροπή και με το 3-2 ισοφάρισαν σε  1-1 την σειρά των play-out που θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι την Τετάρτη στο Αιγάλεω.

Συναρπαστική εξέλιξη είχε η αναμέτρηση μεταξύ Πανιωνίου και Αιγάλεω που φιλοξενήθηκε στο κλειστό του Μίλωνα.

Το Αιγάλεω έχοντας το 1-0 του πρώτου αγώνα και παρά την απουσία της Κατερίνας Κουλοπούλου, έδειξε έτοιμο να «κλειδώσει» την παραμονή του στη Νέα Σμύρνη όταν με το 25-22 και 25-20  προηγήθηκε με 2-1 επί του Πανιωνίου.

Ωστόσο οι «κυανέρυθρες» έβγαλαν ψυχή και πάθος στο τέταρτο σετ και με το καλημέρα επέβαλαν τον ρυθμό τους κάνοντας το 9-3 και 11-5. Το Αιγάλεω προσπάθησε με ένα σερί να ξαναμπεί στον αγώνα (11-9), οι γηπεδούχες όμως έκαναν το 14-9 και το 17-10. Μια διαφορά που κράτησε εύκολα ο Πανιώνιος που με το 25-14 έκανε το 2-2 αφυπνίζοντας και την εξέδρα.

Με την ψυχολογία υπέρ του ο Πανιώνιος έκανε το 4-2 και το 8-4 δείχνοντας αποφασισμένος να πάρει τη νίκη που ήθελε. Το Αιγάλεω δεν μπόρεσε να βρει τις λύσεις στον φιλέ, με αποτέλεσμα οι «κυανέρυθρες» να φθάσουν στο 11-7 και 13-8 για να φθάσουν στο 15-9 και το 3-2 που πανηγυρίστηκε από όλους.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...