A2

Ανατροπή ψυχής για τη Θέτιδα!

Ανατροπή ψυχής για τη Θέτιδα!

Πολύ σκληρή για να πεθάνει …αποδείχτηκε η Θέτιδα Βούλας. Στο δεύτερο και πιο κρίσιμο αγώνα του τουρνουά πρόκρισης του νοτίου ομίλου στην Πάτρα, λύγισε με 3-2 τον Πανιώνιο αν και βρέθηκε να χάνει με  2-1 σετ.

Τα κορίτσια της ομάδας των νοτίων προαστίων, μπόρεσαν και βρήκαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και πέτυχαν  δίποντο που της κράτησε «ζωντανές» στην υπόθεση πρόκριση και πλέον με νίκη στην αυριανή τελευταία αγωνιστική, κόντρα στον Μεσσηνιακό και εφόσον ο Ηλυσιακός επικρατήσει του Πανιωνίου, θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στα Τρίκαλα, για την τελική μάχη ανόδου.

Από την άλλη πλευρά ο Πανιώνιος που πάλεψε σκληρά για τη νίκη, θέλει αύριο τρίποντο κόντρα στον πανίσχυρο Ηλυσιακό και να μην κερδίσει η Θέτιδα τον Μεσσηνιακό.

Αγωνιστικά,  οι παίκτριες του Σωτηρόπουλου παρότι το προηγούμενο απόγευμα είχαν παίξει τρίωρο θρίλερ με τον Ηλυσιακό (ήττα 3-2), μπήκαν πολύ δυνατά και κατέκτησαν το πρώτο σετ με 19-25 και 0-1. Στη συνέχεια ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοση του, πίεσε στο σέρβις και στην υποδοχή τη Θέτιδα και κατάφερε να ισοφαρίσει  με 25-22 σε 1-1 και 25-20 με 2-1.

Μπροστά  στο φάσμα της ήττας και του αποκλεισμού, οι αθλήτριες της Βούλας με μπροστάρισα την αρχηγό Ελένη Φραγκιαδάκη η οποία κόχλαζε απο το πάθος,  αντέδρασαν με φοβερό πείσμα και θέληση, μείωσαν τα λάθη, βελτίωσαν την υποδοχή τους και με αποτελεσματική επίθεση μπόρεσαν να ξεφύγουν με 17-22 το τέταρτο σετ, να το κατακτήσουν με 17-25 (2-2) και να στείλουν το ματς στο τάι-μπρέικ.

Στο πέμπτο σετ οι δύο ομάδες συμβάδιζαν μέχρι το 7-8, εκεί οι παίκτριες του Σωτηρόπουλου με σερί 3-7 κατόρθωσαν και πήραν το σετ με 10-15 και συνολικό σκορ 3-2, αποτέλεσμα που πανηγυρίστηκε έξαλα από την αποστολή της ομάδας.

Τα σετ: Πανιώνιος-Θέτιδα 2-3(19-25,25-22,25-20,17-25,10-15)

Πανιώνιος (Κωστακόπουλος): Τσιώνη, Πανταζή, Τσουμήτα, Οικονομάκη, Κούρδογλου, Ευθυμίου, Παπαδάκη (λ) / Παγώνη (λ), Φάκη, Μαγγίνα, Μπακοδήμου, Μερκούρη, Σάντε

Θέτιδα (Σωτηρόπουλος): Τουρνάκη, Μελετιάδη, Λεωνίδου, Φραγκιαδάκη, Φωτεινού, Χριστοδούλου, Καράμπαλη (λ) / Κερασιώτου (λ), Αναγνώστου, Ζήση Π.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...