Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αναβολή εκλογών στον Πανναξιακό

Αναβολή εκλογών στον Πανναξιακό

Το διοικητικό αδιέξοδο στον Πανναξιακό συνεχίζεται καθώς οι προγραμματισμένες για την Κυριακή εκλογές αναβλήθηκαν αφού δεν υπήρξαν υποψηφιότητες και πλέον αν δεν αλλάξει κάτι η ομάδα της Νάξου θα οδηγηθεί σε λύση πρωτοδικείου…

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανναξιακός ενημερώνει τα μέλη και φίλους του πως η προγραμματισμένες για την Κυριακή εκλογές αναβάλλονται λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος υποβολής υποψηφιοτήτων.

Τραγική κατάσταση σε μια ομάδα που μόλις την περσινή χρονιά συμμετείχε στους τελικούς του Κυπέλλου και πρωταθλήματος και ήταν το καμάρι του νησιού σε Εθνικές κατηγορίες.

Μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια πρόσφερε μεγάλες συγκινήσεις σε όλους σε Ελλάδα αλλά και Ευρώπη αλλά σήμερα πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά σε λύση πρωτοδικείου αφού κανείς δεν δείχνει ενδιαφέρον να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

Ο σύλλογός μας ανακοινώνει ότι οι εκλογές, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου, που ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν αύριο Κυριακή 4 Ιουνίου δε θα πραγματοποιηθούν, λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος υποβολής υποψηφιοτήτων.

Το απερχόμενο Δ.Σ. του συλλόγου θα συνεδριάσει για να αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειες, βάσει των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου.