ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε αναβολή του F-4 Κυπέλλου Ανδρών

Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε αναβολή του F-4 Κυπέλλου Ανδρών

Ο Κορονοϊός χτύπησε και το βόλεϊ καθώς μετά τις πρόσφατες εξαγγελίες του Υπουργείου Υγείας η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε την αναβολή του Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 13 και 14 Μαρτίου στην Ερμούπολη της Σύρου. 

Τα νέα “πρόφτασ娔 μέσω του facebook ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης κάτι που δεν πολυάρεσε στην ΕΟΠΕ, που ως αρμόδια Αρχή έπρεπε να το ανακοινώσει πρώτη αλλά και να αναζητήσει λύση.

Το πρόβλημα που δημιουργείται αν “χαθεί” η ημερομηνία του Κυπέλλου είναι μεγάλο, αφού στο καλεντάρι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Δεδομένου επίσης ότι ο κορονοϊός ακόμα δεν έχει εξαπλωθεί, κάθε μέρα που περνάει τα μέτρα θα αυξάνονται όπως συμβαίνει στην Ιταλία που ενώ ήταν να ξεκινήσουν σήμερα τα παιχνίδια στο Καμπιονάτο, τελικά αναβλήθηκαν εκ νέου!

Λύση… ειδικών συνθηκών για την ΕΟΠΕ θα ήταν να βρει άμεσα γήπεδο στην Αθήνα, καθώς και φιλοξενία για τον ΠΑΟΚ και τον Φοίνικα Σύρου ώστε να πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών η διοργάνωση την ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου να μην χαθούν ούτε αγωνιστικά οι ημερομηνίες αλλά ούτε και τηλεοπτικά!

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ 

Μετά την απόφαση του Υπουργείου Υγείας η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει την αναβολή του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών που ήταν προγραμματισμένο για το διήμερο 13-14 Μαρτίου στην Ερμούπολη της Σύρου.