Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Ανάξιοι αναφοράς, όσοι έφεραν τον ΠΑΟ σε αυτή τη θέση»

«Ανάξιοι αναφοράς, όσοι έφεραν τον ΠΑΟ σε αυτή τη θέση»

Η μέχρι πρότινος ακραία του Παναθηναϊκού, Στέλλα Λαγουδάκη τοποθετήθηκε μέσω της επίσημης σελίδας της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την μη συμμετοχή και παρουσία του ιστορικού τμήματος στην Α1 κατηγορία.

Η έμπειρη άσος που περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή τις εξελίξεις στο τμήμα αναφέρθηκε στο πλήγμα που δημιουργία η απουσία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα ενώ τόνισε ότι δεν είναι άξιοι αναφοράς όσοι έφεραν το τμήμα σε αυτή τη θέση.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: “Δυστυχώς ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ του χρόνου δεν θα κατεβάσει ομάδα στο γυναικείο βόλλεϋ όπως όλοι ενημερωθήκαμε .. αυτόματα το πρωτάθλημα γίνεται φτωχότερο ..το λυπάμαι είναι λίγο για να περιγράψω αυτό που νιώθω γιατί εκτός του ότι είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ που κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, είναι και μια Μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που όποιος δεν έχει υπάρξει μέλος αυτής δεν μπορεϊ να καταλάβει τι εννοώ.. ευλογημένη που υπήρξα μέλος αυτής της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ! Δεν θα αναφερθώ σε αυτούς που έφεραν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ σε αυτήν την θέση γιατί δεν είναι άξιοι αναφοράς”!