A2

Ανδρεάδης : «Δεν κλείνω καμία πόρτα»

Ανδρεάδης : «Δεν κλείνω καμία πόρτα»

Ανοικτή την πόρτα στην ΑΕΚ αφήνει ο Ανδρέας Ανδρεάδης, καθώς με δήλωσή του υπογράμμισε πως περιμένει να ακούσει το πλάνο της διοίκησης ακόμη και αν η Ένωση θα αγωνίζεται στην Α2.

Την διοίκηση της ΑΕΚ και τις κινήσεις που θα κάνει εν όψει της Α2 περιμένει ο Ανδρέας Ανδρεάδης.

Ο διεθνής κεντρικός ήταν αυτός που έμεινε στην ομάδα ακόμη και στις χειρότερες στιγμές που πέρασε την περσινή χρονιά, ωστόσο ο υποβιβασμός της δεν τον έκανε να είναι αρνητικός στο να αγωνιστεί ακόμη και στην Α2. Αρκεί βέβαια να ξέρει τις προθέσεις και τις διαθεσεις της διοίκησης για τη νέα χρονιά.

Ο Ανδρεάδης με δηλώσεις του στην Ώρα για Σπορ τόνισε «Δεν γνωρίζω ακόμα κάτι. Περιμένω να μιλήσω με την διοίκηση πρώτα και αυτό δεν έχει γίνει ακόμα. Έχω πει ότι δεν κλείνω καμία πόρτα και η κατηγορία που αγωνίζεται η ΑΕΚ δεν αποτελεί πρόβλημα. Με απασχολεί κυρίως να ακούσω τι πλάνο υπάρχει και πως θα κινηθεί η ομάδα. Περιμένω να μιλήσω και θα δούμε τι θα γίνει».

Την ίδια ώρα το μόνο που έγινε γνωστό από την ΑΕΚ είναι η αποδέσμευση με τον Ανδρέα Παπαδόπουλο.

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ίδιο τον ενημέρωσε πως πρωταρχικός στόχος είναι να εξασφαλίσει τους απαραίτητους πόρους για το τμήμα και όχι η ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...