Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανδρεάδης : «Κομβικό το πρώτο παιχνίδι»

Ανδρεάδης : «Κομβικό το πρώτο παιχνίδι»

Αποφασισμένοι να κρατήσουν τα κεκτημένα στην Θεσσαλονίκη και να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ στο 3ο συνεχόμενο πρωτάθλημα της ιστορίας του δηλώνουν Ανδρέαδης και Σακόγλου εν όψει του πρώτο τελικού κόντρα στον Ολυμπιακό…

Αλεξανδρούπολη-Αθήνα-Πειραιάς. Αυτή είναι η διαδρομή για την κατάκτηση του τίτλου για τον ΠΑΟΚ που καλείται να σπάσει την έδρα του Ολυμπιακού προκειμένου να κρατήσει τα σκήπτρα στην Θεσσαλονίκη.

Κόντρα στα προβλήματα που έγιναν δεύτερη φύση της ομάδας σε πρωτάθλημα και play-off οι «ασπρόμαυροι» δείχνουν να βρίσκουν ρυθμό και να δηλώνουν έτοιμοι για τις τελικές μάχες απέναντι στους «ερυθρολεύκους».

Ανδρέας Ανδρεάδης και Χάρης Σακόγλου χαρακτήρισαν κομβικής σημασίας τον τελικό του Ρέντη την Δευτέρα τονίζοντας πως μπορεί ο Δικέφαλος του Βορρά να κοιτάξει κατάματα τον Ολυμπιακό.

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης σε έναν ακόμη τελικό της καριέρας του δηλώνει έτοιμος και αισιόδοξος για τον ΠΑΟΚ που όπως τόνισε βελτιώνεται και είναι αποφασισμένος να σπάσει την έδρα του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής κεντρικός των «ασπρόμαυρων» αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ δήλωσε «Η ομάδα βελτιώνεται και παιχνίδι με παιχνίδι παίζει καλύτερα έχοντας πιάσει κάποια στάνταρ . Από εκεί και έπειτα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς για τους τελικούς».

Όσο για την έναρξη των τελικών ο «πύργος» των Θεσσαλονικέων υπογράμμισε «Το πρώτο παιχνίδι της σειράς είναι κομβικό. Εμείς θα κατέβουμε για να πάρουμε τη νίκη και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλή απόδοση για να φθάσουμε στον στόχο μας. Πρέπει να κοιτάξουμε κατάματα τον Ολυμπιακό, έχουμε καλούς παίκτες και εύχομαι να πάμε καλά. Ευελπιστώ να παίξουμε καλά και να φέρουμε το πλεονέκτημα στην έδρας μας. Βέβαια στους τελικούς δεν μετράνε τόσο οι έδρες, αλλά αυτός που θα παίξει καλύτερα θα πάρει και το πρωτάθλημα».

Η φετινή χρονιά μου θυμίζει αυτή του Παναθηναϊκού το 2007 είχαμε κερδίσει όλους στην κανονική διάρκεια της Volleyleague , αλλά στο τέλος χάσαμε στους τελικούς 3-1. Ίσως γίνει κάτι τέτοιο.

Σακόγλου : «Να κάνουμε το break στον Πειραιά»

Αισιόδοξος για την παρουσία του ΠΑΟΚ στα play-off και τους τελικούς κόντρα στους Πειραιώτες έδειξε και ο Χάρης Σακόγλου.

Ο διαγώνιος του Δικεφάλου του Βορρά δήλωσε «Η ομάδα παίζει καλά, βγάζει τον καλό της εαυτό και αυτό είναι το ικανοποιητικό. Πάμε με διαφορετικό αέρα στους τελικούς του πρωταθλήματος. Το ότι χάσαμε δύο τρόπαια μέσα στην χρονιά δεν μας πτοεί γιατί μέχρι στιγμής δεν είχαμε δείξει το καλό μας πρόσωπο. Έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύω πως όλα μπορούν να γίνουν».

Για το πρώτο παιχνίδι και το ότι ο ΠΑΟΚ καλείται να σπάσει την έδρα του Ολυμπιακού ο Σακόγλου τόνισε «Τα play-off είναι ουσιαστικά ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα. Ότι κάναμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος το έχουμε σβήσει, οπότε κάθε πρώτο παιχνίδι είναι και μια πρεμιέρα.  Σίγουρα υπάρχουν και έδρες και φαβορί αλλά όλα αυτά είναι θεωρητικά γιατί τα πάντα φαίνονται εντός γηπέδου. Ο Ολυμπιακός μέσα στην χρονιά δεν συνάντησε κάποια ιδιαίτερη δυσκολία και αυτό μπορεί να δουλέψει εις βάρος τους και αν καταφέρουμε να κάνουμε το break, ειδικά στον πρώτο αγώνα που όπως είπα είναι και ο ποιος σημαντικός, θα βάλουμε σοβαρή υποψηφιότητα για το πρωτάθλημα».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...