Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανδρεόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός είναι διεκδικητής των υψηλών θέσεων»

Ανδρεόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός είναι διεκδικητής των υψηλών θέσεων»

Δυο ντέρμπι σε λιγότερο από δέκα μέρες σε δέκα συνολικά σετ με συγκομιδή δυο βαθμών για τον Παναθηναϊκούμε γλυκόπικρη γεύση για τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο και τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Ηταν ένα ακόμα ματς για γερά νεύρα. Οποια ομάδα πίεζε στο σερβίς θα είχε και προβάδισμα. Το έκανε η ΑΕΚ στο τέλος σε συνδυασμό με τρία δικά μας λάθη που έκριναν τον αγώνα. Μπορεί να χάσαμε αλλά δεν έχω παράπονο από κανέναν. Εδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Παρά τις τρεις ήττες με 3-2 σετ δείχνουμε πως ο Παναθηναϊκός είναι διεκδικητής των υψηλών θέσεων στη βαθμολογία».

Ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού Μπόγιαν Γιορντάνοφ τόνισε: «Στεναχωριέμαι πολύ με τον τρόπο που χάνουμε. Η ομάδα τα δίνει όλα, παίζει στα όρια της και μάλιστα σε μεγάλα ντέρμπι και χάνει από λάθη. Αυτό με στανεχωρεί αλλά δε πρέπει να μας απογοητεύει. Συνεχίζουμε. Θα βρούμε το δρόμο μας. Κρατάμε το βαθμό και συνεχίζουμε με μεγαλύτερο πείσμα».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...