Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανδρεόπουλος: «Δικά μας λάθη «δώσανε» το παιχνίδι»

Ανδρεόπουλος: «Δικά μας λάθη «δώσανε» το παιχνίδι»

Στα λάθη που έγιναν στα κρίσιμα σημεία στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά τη λήξη του ντέρμπι.

Ο κόουτς των «πρασίνων» για το αγωνιστικό κομμάτι και τα λάθη σημείωσε: «Νομίζω τα λάθη που κάναμε κόστισαν και στα τρία σετ που χάσαμε, κυρίως στα δυο από τα τρία σετ κάναμε λάθη στα κρίσιμα σημεία. Ο Ολυμπιακός ήταν σταθερός και πολύ καλός αλλά νομίζω ότι δικά μας λάθη δώσανε το παιχνίδι στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ δυνατός και έχει χαρακτηριστικά δύσκολα να τα σπάσεις, έχει πολύ ψηλά αθλητικά κορμιά σε παίζει σιγά σιγά πάνω στο φιλέ και είναι δύσκολο να τον σταματήσεις. Για να το καταφέρεις αυτό θέλει μεγάλη προσπάθεια. Είναι μεγάλη ομάδα αλλά νομίζω εμείς προσπαθούμε πολύ δυνατά να το πάμε στη λεπτομέρεια και ευελπιστούμε στο μέλλον να κερδίσουμε».

Αναφορικά με τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος ο κόουτς των «πρασίνων» σχολίασε: «Για εμάς η 2η θέση είναι όνειρο και την κυνηγάμε από την αρχή αλλά ξέρουμε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Κάθε ματς θα παλεύουμε για το καλύτερο και θα δουμε στο τέλος τι θα καταφέρουμε».

Πανταλέων: «Ελπίζω να συναντηθούμε στον τελικό»

Από τη μεριά του, ο αρχηγός του ΠΑΟ, Σωτήρης Πανταλέων είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και το αποδεικνύει η πορεία τους. Θα μπορούσαμε να πάμε στο τάι μπρέικ, κάναμε κρίσιμα λάθη» ενώ για τα πλέι οφ είπε: «Τα πλέι οφ θα είναι άλλα παιχνίδια μέχρι τότε θα προετοιμαστούμε καλύτερα. Ελπίζω να είμαστε καλύτεροι, να περάσουμε στα τελικά και να τον συναντήσουμε στον τελικό και εκεί ελπίζω να μαστε καλύτεροι».