Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανδρεόπουλος : «Οι Γιαννακόπουλοι ενώνουν τους Παναθηναϊκούς» (vd)

Ανδρεόπουλος : «Οι Γιαννακόπουλοι ενώνουν τους Παναθηναϊκούς» (vd)

Για το νέο ξεκίνημα στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, αλλά και το μήνυμα ενότητας που έστειλε η παρουσία όλων των «πράσινων» τμημάτων στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας αναφέρθηκαν Δημήτρης Ανδρεόπουλος και Σωτήρης Πανταλέων που δήλωσαν αισιόδοξοι για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ την φετινή χρονιά.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έστειλε πολλαπλά μηνύματα από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας και τον Αγιασμό όλων των τμημάτων του. Ένας και αδιαίρετος Παναθηναϊκός ο οποίος είναι έτοιμος να βγει από μια μακρά περίοδο εσωτερικών προβλημάτων και που θα διεκδικήσει εκ νέου πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρωταθλήματα.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έχοντας συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με τους «πράσινους» και έχοντας την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ σχολιάζοντας την εκδήλωση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας απένειμε τα εύσημα στον Δημήτρη Γιαννακόπολου τονίζοντας παράλληλα πως ο Ερασιτέχνης θα ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη.

pao_volley_agiasmos2

«Νομίζω ουσιαστικά σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας ενός Παναθηναϊκού ενιαίου, ενώ Παναθηναϊκού κάτω από την σκέπη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του οράματος του. Γνωρίζουμε διαχρονικά ότι η οικογένεια Γιαννακόπουλοι είναι η οικογένεια που ενώνει όλους τους Παναθηναϊκούς. Νομίζω αυτό είναι το μήνυμα της σημερινής εκδήλωσης και είναι κάτι που μας γεμίζει χαρά, περηφάνια ως παναθηναϊκούς» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος και συμπλήρωσε «Βλέπουμε γύρω μας  από την μεγάλη ομάδα του Παναθηναϊκού, την επαγγελματική, μέχρι τις Ακαδημίες. Είναι μια νέα, πολύ σοβαρή και καλή προσπάθεια. Μέσα σε αυτό εντάσσεται και το ανδρικό τμήμα του βόλεϊ. Γνωρίζεται πως τα τελευταία χρόνια ο Ερασιτέχνης είναι πληγωμένος. Έχασε την αίγλη που υπήρχε και όλοι πιστεύουμε πως με την προεδρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα ξαναβρούμε την παλιά μας αίγλη»

Όσον αφορά τη νέα χρονιά ο τεχνικός των «πρασίνων» τόνισε «Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Σίγουρα έχουμε καταφέρει να ξεπεράσουμε τον σκόπελο της προηγούμενης χρονιάς όπου η ομάδα ζορίστηκε πάρα πολύ. Νομίζω είμαστε σχετικά οργανωμένοι και αυτό που θέλουμε είναι να δείξουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο και πιστεύουμε πως χρόνο με τον χρόνο ο Παναθηναϊκός θα φθάσει εκεί που του αξίζει».

Πανταλέων : «Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί εκεί που πρέπει»

Ο Σωτήρης Πανταλέων αποτελεί εδώ και χρόνια την σημαία του βολεϊκού Παναθηναϊκού έχοντας συνδέσει την καριέρα του με τους «πράσινους».

Ο διεθνής κεντρικός αναφερόμενος στην εκδήλωση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας υπογράμμισε «Ο Αγιασμός σηματοδότη ένα νέο ξεκίνημα στον Παναθηναϊκό. Πρώτη φορά όσο ζω εγώ στον Παναθηναϊκό τα τμήματα και οι αθλητές του και γενικό ο σύλλογος είναι τόσο ενωμένος. Λείπει ακόμη το κομμάτι του ποδοσφαίρου και όταν έρθει και αυτό νομίζω θα μπορούμε να μιλάμε πως ο Παναθηναϊκός θα έχει αρχίσει να λειτουργεί με κάτι που λείπει τα τελευταία χρόνια. Την ομοψυχία και το να είναι ο σύλλογος μια γροθιά.

Σίγουρα σήμερα μιλάμε για ένα νέο και μεγάλο ξεκίνημα που το χρειαζόταν πάρα πολύ ο Σύλλογος. Σίγουρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα από πέρσι, υπήρξε πρόοδος, υπήρξαν καλές κινήσεις, αλλά όλα θέλουν υπομονή. Σιγά-σιγα ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί εκεί που πρέπει. Σκοπός μας είναι να πάμε καλύτερα από πέρσι. Να μην ταλαιπωρηθεί η ομάδα, να είναι στα πάνω πατώματα της κατηγορίας».