ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ανδρεόπουλος : «Κρατάμε τη νίκη»

Ανδρεόπουλος : «Κρατάμε τη νίκη»

Για τη νίκη επί της Ουγγαρίας αλλά και για τον επερχόμενο “τελικό” με την Αυστρία το Σάββατο για το Silver European League μίλησαν Δημήτρης Ανδρεόπουλος και Ντίμα Φιλίποφ.

Ο προπονητής της Εθνικής ανδρών Δημήτρης Ανδρεόπουλςο δήλωσε: «Κρατάμε τη νίκη και την απόδοση που είχαμε σε κάποια σημεία του αγώνα. Κάποιες στιγμές χάναμε την συγκέντρωσή μας, η Ουγγαρία μας πίεσε στο σερβίς αλλά εμείς ανταποκριθήκαμε και πήραμε τη νίκη. Δεν είναι εύκολο να λειτουργούν πάντα καλά τα δυνατά μας στοιχεία, γιατί αυτό προϋποθέτει να έχουμε σταθερή υποδοχή. Είναι εντελώς φυσιολογικά αυτά και μέσα από όλο αυτό είναι σημαντικό που πήραμε τη νίκη. Πλέον κοιτάμε την Αυστρία, μία πολύ δυνατή ομάδα που δεν έχει τις ελλείψεις του περασμένου έτους και κατεβαίνει με όλα της τα όπλα. Αυτό όμως δεν λέει τίποτα και εμείς είμαστε δυνατή ομάδα και θα παλέψουμε για τη νίκη. Αύριο θα δοκιμάσει να μπει δυνατά ο Πετρέας και ο Κουμεντάκης και ευελπιστούμε σύντομα να είναι όλοι οι αθλητές της Εθνικής έτοιμοι».

Ο πασαδόρος της Εθνικής Ντίμα Φιλίποφ δήλωσε: «Είναι νωρίς ακόμα για εμάς και υπάρχουν και ορισμένες απουσίες. Βελτιωθήκαμε πολύ σήμερα, ειδικά στο πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια έπεσε λίγο η απόδοσή μας, λόγω κούρασης. Βέβαια αυτό δεν είναι δικαιολογία και πρέπει τέτοιους αντιπάλους να τους νικάμε ποιο εύκολα. Τώρα έρχεται ένας τελικός με την Αυστρία. Νικάμε και περνάμε, χάνουμε και μένουμε εκτός. Μην κρυβόμαστε, ο μεγάλος μας στόχος είναι το ευρωπαϊκό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και το Ευρωπαϊκό Λιγκ δεν είναι σημαντικό για εμάς. Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύρερα και πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας».