Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανδρεόπουλος : «Να χτίσουμε έναν δυνατό Παναθηναϊκό» (vd)

Ανδρεόπουλος : «Να χτίσουμε έναν δυνατό Παναθηναϊκό» (vd)

Μετά από την περσινή δύσκολη χρονιά, ο Παναθηναϊκός δηλώνει έτοιμος για τα καλύτερα την φετινή και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στο περιθώριο της κλήρωσης της Volleyleague έδειξε αποφασισμένος να «χτίσει» έναν δυνατό Παναθηναϊκό υπογραμμίζοντας πως στόχος είναι η ομάδα να φθάσει όσο ψηλότερα μπορεί..

Η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην προεδρία του Ερασιτέχνη και η δημιουργία μιας δυνατής διοίκησης έφερε άνεμο αισιοδοξίας στους «πράσινους».

Η αβεβαιότητα της περσινής χρονιάς, έδωσε την θέση της στην αισιοδοξία κάτι που φάνηκε από την παρουσία της «πράσινης» εκπροσώπησης στην κλήρωση της Volleyleague.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος εμφανίστηκε ευδιάθετος και χαμογελαστός στην εκδήλωση της ΕΣΑΠ, ωστόσο μιλώντας φρόντισε να κρατήσει «χαμηλούς» τόνους για την νέα αρχή της ομάδας, αφού ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται εν εξελίξει και τα πάντα είναι ρευστά όσον αφορά τους στόχους…

Ο έμπειρος τεχνικός του Παναθηναϊκού σχολιάζοντας τη νέα χρονιά τόνισε «Νέα χρονιά στην Volleyleague. Νομίζω πως θα είναι ένα ακόμη δυνατό και ανταγωνιστικό  πρωτάθλημα. Πάρα πολλές ομάδες δείχνουν μέχρι τώρα πως θα έχουν κοντινή σχέση. Καινούργιο ξεκίνημα και για τον Παναθηναϊκό. Ένα ξεκίνημα ελπιδοφόρο. Παρά τις δυσκολίες ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να παλεύει σε δύο μέτωπα, σε ένα οικονομικό και σε ένα αγωνιστικό. Όλοι θέλουμε να έρθει η σταθεροποίηση στον Παναθηναϊκό. Εμείς από την μεριά μας στο αγωνιστικό θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν καλύτερο ώστε να φθάσουμε τον Παναθηναϊκό όσο ψηλότερα γίνετε».

Για το αν ξεκινά από άλλη βάση και με περισσότερα θετικά στοιχεία φέτος ο Παναθηναϊκός o Δημήτρης Ανδρεόπουλος υπογράμμισε «Η διοικητική σταθερότητα είναι ζητούμενο για όλους. Νομίζω πως αυτό πια το έχει ο Παναθηναϊκός και εκεί θα πατήσουμε για να χτίσουμε έναν δυνατό Παναθηναϊκό».

vasiliadis_andreopoulos_klirosi_esap

Όσον αφορά τους στόχους που θέτει η ομάδας στο πρωτάθλημα ο 54χρονος προπονητής των «πράσινων» δήλωσε «Νομίζω είναι πολύ νωρίς ακόμη. Εξάλλου τα ρόστερ δεν έχουν διαμορφωθεί πλήρως σε όλες τις ομάδες, άρα είναι πολύ νωρίς να δούμε που θα στοχεύσει η κάθε ομάδα».

Μιλώντας για το πρωτάθλημα ο Ανδρεόπουλος σχολίασε «Το παρελθόν και μάλιστα και το μακρινό μας δείχνει ότι η Volleyleague είναι ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εγώ θα έλεγα πως οι ομάδες από το 3 έως το 8-9 έχουν πάρα πολύ κοντινές σχέσεις μεταξύ τους. Βλέπουμε πως οι θέσεις από το 3 έως το 8-9 κρίνονται σε λεπτομέρειες και σε μια ή δύο νίκες διαφορά. Το πρωτάθλημα θα συνεχίσει να είναι σκληρό»

Τέλος ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής και του Παναθηναϊκού ευχήθηκε υγεία σε όλους, ενώ ζήτησε και την στήριξη από τον κόσμο της ομάδας λέγοντας«Πριν από όλα να ευχηθούμε υγεία, σε όλους τους συντελεστές. Είτε είναι παίκτες, είτε προπονητές, είτε  διοικήσεις και να έχουμε μια καλή χρονιά. Ο κόσμος τα τελευταία χρόνια μας ακολουθεί και θέλουμε να συνεχίσει να μας ακολουθεί και να τον ικανοποιήσουμε».