Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανδρεόπουλος σε Προύσαλη: «Άλλο ο σύλλογος, άλλο η Εθνική. Έχω το σεβασμό των αθλητών μου»

pelekoudas

Όπως έγινε αντιληπτό η τοποθέτηση του Κώστα Προύσαλη στη συνέντευξη Τύπου για τον Δημήτρη Ανδεόπουλου, έφερε τη δευτερολογία του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για άδικη κριτική καθώς η δουλειά στον Παναθηναϊκό και αυτή στην Εθνική ομάδα είναι εντελώς ξεχωριστή.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος ανέφερε: «Με έκπληξη άκουσα τα λόγια του αρχηγού της ομάδας του Ηρακλή Κώστα Προύσαλη. Οταν ένας μεγάλος παίκτης του ελληνικού βόλεϊ καταφέρεται σε μένα για τη συμπεριφορά. Αυτό είχε συμβεί και την προηγούμενη περίοδο. Είναι τιμή μου που είμαι προπονητής στην Εθνική ομάδα. Επίσης είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με τους σπουδαίους Έλληνες αθλητές και με τους Έλληνες αθλητές αυτούς που πρώτοι έχουν πετύχει πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια. Πρώτοι κατάφεραν να κρατήσουν σε μία αξιοπρέπεια το ελληνικό βόλεϊ. Παρόλα αυτά δεν είμαι και ευνούχος όταν νιώθω πως αδικούμαι να μην διαμαρτύρομαι.

Είναι εντελώς ξεχωριστή η δουλειά μου στον σύλλογο και εντελώς ξεχωριστή η δουλειά μου στην Εθνική ομάδα. Νομίζω πως έχω αποκτήσει τον σεβασμό όλων των αθλητών μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο αρχηγός του Ηρακλή ανέφερε πως ο Ηρακλής έχει 13 Ελληνες αθλητές. Και το γνωρίζω και έχω συνεργαστεί με πολλούς από αυτούς. Είναι μία εντελώς άδικη κριτική».

Για το αγωνιστικό σκέλος, ο προπονητής του Παναθηναϊκού ανέφερε:
«Ηταν ένα παιχνίδι που ήθελε απόλυτη συγκέντρωση για μας. Ηταν από τα πιο δύσκολα ματς της περιόδου και δεν θέλαμε να δώσουμε κανένα δικαίωμα. Ο αγώνας αυτός βρίσκονταν μεταξύ των δύο τελικών του Λιγκ Καπ και είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία. Δε νικήσαμε εύκολα. Ηταν ένα σκληρό ματς με αρκετή ένταση όπου καταφέραμε να κοντρολάρουμε τα λάθη μας και τις δυνάμεις μας και να πάρουμε τη νίκη. Μπορώ να πω πως ήμασταν και λίγο τυχεροί που κατακτήσαμε το 2ο σετ και τα πράγματα ήρθαν καλύτερα για μας».
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων είπε:

«Ηταν ένα ματς με πολύ ένταση. Για μας ήταν κομβικό γιατί θέλαμε τη νίκη για τη συνέχεια. Είχαμε την κούραση από το ματς της Τετάρτης. Εχουμε και άλλα δύσκολα παιχνίδια και ευτυχώς για μας ήρθε το τρίποντο που θέλαμε. Η Μίκρα είναι πάντα μία δύσκολη έδρα απέναντι στον Ηρακλή. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ηρακλή, είναι ένα μεγάλο όνομα που το χρειάζεται το βόλεϊ».