ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ανδρεόπουλος : «Σίγουρη η πρόκριση»

andreopoulos_hellas

Νίκη πρόκριση πανηγύρισε η Ελλάδα επί του Αζερμπαϊτζάν και  ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και σίγουρος για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού…

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στην Εθνική μας ομάδα των ανδρών μετά τη νέα νίκη επί του Αζερμπαϊτζάν στην Αλεξανδρούπολη.

Μια νίκη που συνοδεύθηκε με καλή εμφάνιση που έδειξε πως η Ελλάδα είναι έτοιμη για την πρόκριση και τον Ομοσπονδιακό μας τεχνικό Δημήτρη Ανδρεόπουλο να υπογραμμίζει «Είμαι ευχαριστημένος από αυτούς τους παίκτες που από τις αρχές Μαΐου έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό και έχουν πετύχει σπουδαίες νίκες. Δεν μπορεί να μην είμαι ευχαριστημένος. Είναι εδώ 26 αθλητές που έχουν προσπαθήσει πολύ, έχουν δώσει τα πάντα και έχουν συνειδητοποιήσει τι σημαίνει να είσαι μέλος της Εθνικής ομάδας και αποτελεί τιμή να φοράς το εθνόσημο.

Έχουν αφήσει την προσωπική τους ζωή και νομίζω ότι αυτά που βλέπει ο κόσμος, την διάθεση, την επιμονή, το πείσμα και το πόσο πολύ θέλουν την πρόκριση είναι αποτέλεσμα όλων αυτών των σκέψεων, των ενεργειών που κάναμε με αυτά τα παιδιά. Δεν είναι έργο Ανδρεόπουλου η αλλαγή νοοτροπίας. Είναι έργο των αθλητών γιατί όταν ο αθλητής συνειδητοποιεί τον ρόλο του τότε θα τα κάνει όλα. Αυτό έχει γίνει από τον Μάιο μέχρι τώρα».

Για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό: «Μαθηματικά δεν έχουμε προκριθεί ακόμα αλλά είναι σχεδόν σίγουρη η πρόκριση. Πιστεύουμε πως πέρα από τις νίκες που πιθανόν να μην μας φτάνουν, έχουμε το απόλυτο των βαθμών και δεν έχουμε χάσει σετ. Είναι αδύνατον να μην περάσουμε. Είναι πολύ δύσκολο να μην τα καταφέρουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ