ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ανδρεόπουλος : «Στόχος μας είναι ο τελικός»

Ανδρεόπουλος : «Στόχος μας είναι ο τελικός»

Η Εθνική ομάδα ανδρών αναχωρεί τα ξημερώματα του Σαββάτου για την Αυστρία όπου θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο Silver European League, με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να μιλά για την μέχρι τώρα προετοιμασία της Εθνική μας δηλώνοντας  ικανοποιημένος από την διάθεση και το πάθος που δείχνουν οι διεθνείς, αλλά και να θέτει στόχο τον τελικό της διοργάνωσης.

Παράλληλα ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός αναφέρθηκε στους τραυματίες της «γαλανόλευκης», στα νέα πρόσωπα, στον Δημήτρη Τζούριτς και επανέλαβε τον στόχο στο Silver Europeran League…

Για τους τραυματισμούς: «Ο Θανάσης (σ.σ. Πρωτοψάλτης) δεν θα μπορέσει να μας βοηθήσει στο League. Πετρέας και Κουμεντάκης δεν έρχονται μαζί μας στην Αυστρία καθώς θεωρήσαμε σωστό να τους προφυλάξουμε. Την επόμενη εβδομάδα θα δοκιμάσουν εκ νέου και θα δούμε σε ποιο στάδιο θα είναι»

Για την διάθεση των παικτών στην προπόνηση: «Όλοι τους δίνουν παραπάνω από το 100%. Δεν είναι εύκολο το διάστημα που διανύουμε καθώς οι αθλητές μόλις ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με τις ομάδες. Είναι φυσιολογικό να μην βρισκόμαστε στο επιθυμητό επίπεδο αλλά όσο περνούν οι μέρες θα γινόμαστε και καλύτεροι. Τα παιδιά προσπαθούν και αυτό μας ικανοποιεί».

Για τον στόχο της Εθνικής: «Ο τελικός είναι ο στόχος μας. Κυριότερος αντίπαλος μας θα είναι η Αυστρία την οποία συναντάμε την πρώτη κιόλας αγωνιστική».

Για την άφιξη 4 νέων παικτών: «Είμαι ευχαριστημένος όχι μόνο από τα 4 νέα παιδιά που προστέθηκαν στις προπονήσεις αλλά από όλους. Αυτό που με ικανοποιεί περισσότερο είναι ότι τα 4 νέα παιδιά (Παπαλεξίου, Βουλκίδης, Μούχλιας, Ανδρεόπουλος) ακολουθούν το επίπεδο και το πνεύμα της Εθνικής»

Για τον Τζούριτς: «Ο Δημήτρης (σ.σ. Τζούριτς) προπονείται και προσπαθεί. Από όσα βλέπουμε καθημερινά θέλω να πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος τον Σεπτέμβριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».