Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανέωσαν Σκουλικάρης- Σπανού

Ανέωσαν Σκουλικάρης- Σπανού

Την ανανέωση της συνεργασίας του για μια ακόμη χρονιά τόσο με τον Μανώλη Σκουλικάρη, όσο και με την Έλενα Σπανού ανακοίνωσαν και επίσημα οι Μακεδόνες Αξιού.

Ημέρα ανανεώσεων ήταν η σημερινή για την διοίκηση των Μακεδόνων καθώς ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον προπονητή Μανώλη Σκουλικάρη αλλά και την κεντρική Έλενα Σπανού.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ακολούθησε το μότο “ομάδα που κερδίσει, δεν αλλάζει” και φρόντισε να επιβραβεύσει τον τεχνικό της ανόδου με ανανέωση της συνεργασίας τους, ενώ το ίδιο έπραξε και με την Σπανού που είναι στρατιώτης των Μακεδόνων και εμπειρία και την προσωπικότητά της συνέβαλε τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων τους…

Η ανακοίνωση των Μακεδόνων για τον Σκουλικάρη

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη μία χρονιά με τον προπονητή Μανώλη Σκουλικάρη. Η περσινή επιτυχία και η επάνοδος στην Α1 επισφραγίζεται με την απόλυτη εμπιστοσύνη της Διοίκησης προς το πρόσωπο του προπονητή μας και γι αυτό η ομάδας μας στα μεγάλα σαλόνια δεν θα μπορούσε να μην τελεί υπό τις πολύτιμες οδηγίες του έμπειρου coach.

Eμείς ευχόμαστε στον Μανώλη Σκουλικάρη να έχει μια επιτυχημένη χρονιά με την ομάδα των Μακεδόνων και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί πολλές επιτυχίες.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ