ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Η Αγγελάκη διευθύντρια ακαδημιών του Παναθηναϊκού

Η Αγγελάκη διευθύντρια ακαδημιών του Παναθηναϊκού
Μια σπουδαία… μεταγραφή πραγματοποίησε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, που μέχρι στιγμής δείχνει ότι θέλει να βάλει βάσεις στις ακαδημίες βόλεϊ του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.
Μια μεγάλη βολεϊκή προσωπικότητα, η Σοφία Αγγελάκη ανέλαβε τη θέση της διευθύντριας των ακαδημιών του Τριφυλλιού με στόχο την οργάνωση και την γενική εποπτεία των αναπτυξιακών τμημάτων πάντα σε συνεννόηση με τον Κυριάκο Καμπερίδη αλλά και τους υπόλοιπους προπονητές των υποδομών.
AGGELAKI_PAO2
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Σοφία Αγγελάκη,  η οποία  αναλαμβάνει διευθύντρια  των ακαδημιών βόλεϊ  του «τριφυλλιού» σε αγόρια και κορίτσια.

Η 49χρονη άλλοτε πρωταθλήτρια με τον Παναθηναϊκό (είχε αγωνιστεί επίσης  σε ΕΟ Σταυρούπολης και Πανελλήνιο) επιστρέφει στον Σύλλογο  που δοξάστηκε ως αθλήτρια και θα  προσφέρει τις υπηρεσίες της με άλλη ιδιότητα.

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr η Αγγελάκη είπε «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό και θέλω να βοηθήσω τον Σύλλογο όσο μπορώ περισσότερο και να επιστρέψει εκεί που ανήκει και του αξίζει.

Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές ως αθλήτρια στην ομάδα και θα ήθελα να τις ξαναζήσω  και από άλλη θέση.

Θα προσπαθήσω να μεταδώσω  την εμπειρία μου μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους  στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες  και να φτάσουμε σε ένα υψηλό επίπεδο».

AGGELAKI_PAO2000