ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ανοιχτές πόρτες για την οικογένεια του βόλεϊ!

Ανοιχτές πόρτες για την οικογένεια του βόλεϊ!

Όπως είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος και μιας και οι συνθήκες δεν μπορούν να επιτρέψουν τίποτα περισσότερο στην Ελλάδα, το Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών (4-5/3) θα είναι και φέτος ειδικής διαχείρισης ενώ οι πόρτες του ΔΑΚ Γλυφάδας θα είναι ανοιχτές για όλα τα μέλη της οικογένειας του βόλεϊ που θα δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην ΕΟΠΕ.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Με συνθήκες «υπερειδικής» διαχείρισης και με ελεύθερη είσοδο σε όλα τα μέλη της οικογένεια του βόλεϊ αναμένεται να πραγματοποιηθεί  στο ΔΑΚ Γλυφάδας το Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών 2016-17 (4/5 Μαρτίου ). Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ αποφάσισε και ενημέρωσε σήμερα (17/2) και τους εκπροσώπους των τεσσάρων φιναλίστ  για τα όσα θα ισχύσουν στο διήμερο της τελικής φάσης του θεσμού.

Όμορφα παιχνίδια, παιδικά χαμόγελα και φίλαθλο πνεύμα στις κερκίδες, καθώς επίσης πολλές εκπλήξεις στους φίλους του βόλεϊ που θα δώσουν το «παρών» σε μια διήμερη βολεϊκή πανδαισία που θα ετοιμάσει η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, προκειμένου να περάσει μέσω της ΕΡΤ στα σπίτια όλων των φίλων του αθλητισμού ο λόγος που το βόλεϊ θεωρείται το πιο ευγενές και ασφαλές  άθλημα!

Δικαίωμα εισόδου για να παρακολουθήσουν το Final-4 Κυπέλλου Γυναικών, θα έχουν οι αθλητές/αθλήτριες κατόχους δελτίων Σωματείων ΕΟΠΕ που θα συνοδεύονται και από τους αντίστοιχους προπονητές, καθώς και οι γονείς/κηδεμόνες των αθλητών (1συνοδός ανά παιδί). Για όσους είναι ηλικίας άνω των 18 ετών, η ημερομηνία κατάθεσης αίτησης έκδοσης δελτίου πρέπει να έχει γίνει μέχρι 16.2.2017. Τα σωματεία θα δηλώσουν συμμετοχή (έως τις 28/2) σε σχετικό έντυπο εγγραφής που θα τους αποστείλει η ΕΟΠΕ.

Η ταυτοποίηση στην είσοδο θα γίνεται με επίδειξη επίσημου εγγράφου με φωτογραφία (Ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κ.ο.κ.) για τους ενήλικες και με αντίγραφο του αθλητικού δελτίου (οι αθλητές/αθλήτριες).

Επιπλέον, όλα τα μέλη της οικογένειας του βόλεϊ (διοικήσεις Ενώσεων, ΣΥΔΠΕ, ΟΔΒΕ, ΣΕΠΠΕ, ΠΑΣΑΠ, ΕΣΑΠ, σύνδεσμος παλαιμάχων αθλητών, παλαίμαχοι διεθνείς αθλητές βόλεϊ) είναι καλεσμένα στο μεγάλο αυτό γεγονός, αρκεί να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην ΕΟΠΕ.