Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανοικτή πρώτη για Φοίνικα Σύρου

Ανοικτή πρώτη για Φοίνικα Σύρου

Ανοικτή για τον κόσμο της ομάδας θα είναι η επίσημη πρώτη του Φοίνικα Σύρου που θα πραγματοποιηθεί στο «Δ Βικέλας» καθώς η διοίκηση των Πειρατών θέλει να δώσει πανηγυρικό τόνο και να ξεκινήσει με ενθουσιασμό και χαμόγελα την χρονιά…

Μπόγιαν Γιορντάνοφ, Fran Peterlin, Κάρελ Λινζ και ο Αμερικάνος πασέρ Conor Eaton ήταν το δεύτερο γκρουπ των παικτών που έφθασε  στη Σύρο και ενσωματώθηκαν απευθείας με την υπόλοιπη αποστολή.

Όλη η ομάδα, το τεχνικό επιτελείο, αλλά και μέλη της διοίκησης καλωσόρισαν τους αθλητές με γεύμα στην Αζόλιμνο και συγκεκριμένα στο εστιατόριο «Ο Κοντός του Ραφογιάννη» και η βραδιά κύλησε χαλαρά και με καλή διάθεση από όλους.

Ωστόσο η ώρα της αλήθειας για τον Σάσα Στεφάνοβιτς και τους παίκτες του έφθασε καθώς σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η επίσημη πρώτη της ομάδας που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στο φετινό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης η επίσημη… πρώτη είναι ανοικτή για όλους τους φίλους της ομάδας, αλλά και τους δημοσιογράφους που θα θελήσουν να δουν, να γνωρίσουν και να μιλήσουν με τους νέους αθλητές της ομάδας που αναμένεται να κλέψει την παράσταση στην φετινή Volleyleague.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...