Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανυπομονησία για την M. Τετάρτη

Ανυπομονησία για την M. Τετάρτη

Μετά τη νίκη επί της Σαντορίνης τα βλέμματα και η προσοχή όλων στρέφεται στην Μπούρσα και τον πρώτο τελικό του Τσάλεντζ Καπ με την Άννα Λαζάρεβιτς και την Μελίνα Εμμανουηλίδου να περιμένουν με ανυπομονησία την αναμέτρηση της Μεγάλης Τετάρτης…

Μια καλή προπόνηση εν όψει του τελικού του Τσάλεντζ Καπ αποδείχθηκε ο πρώτος ημιτελικός κόντρα στην Σαντορίνη.

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν τεράστια και αυτό φάνεικε στα δύο πρώτα σετ όπου η επικράτηση των «ερυθρολεύκων» ήταν κάτι περισσότερο από εύκολη.

Ένα παιχνίδι όπου οι περισσότερες «ερυθρόλευκες» είχαν στο μυαλό τους την αναμέτρηση με την Μπούρσα την Μεγάλη Τετάρτη.

Κάτι που δήλωσαν τόσο η Άννα Λαζάρεβιτς, όσο και η Μελίνα Εμμανουηλίδου με την Σέρβα ακραία του Ολυμπιακού να υπογραμμίζει  «Κάναμε την πρώτη μας νίκη στα πλέι οφ. Έχουμε προετοιμάσει τους εαυτούς μας για αυτά τα παιχνίδια. Μπορεί να νιώθαμε λίγο κούραση σήμερα. Στα δυο πρώτα σετ κάναμε πολύ καλή δουλειά. Στο 3ο σετ χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στην αρχή αλλά καταφέραμε τελικά να το κερδίσουμε και χρειαζόμαστε ακόμα μια νίκη για να προκριθούμε στους τελικούς. Τώρα θα έχουμε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε πριν από το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης. Μέσα σε λίγες ώρες έγινε sold out! Τι να πω πραγματικά απίθανο. Περιμένω με ανυπομονησία την Τετάρτη, δεν σκέφτομαι τόσο πολύ τον αγώνα. Θέλω να είμαι ήρεμη και είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε φανταστική ατμόσφαιρα και εύχομαι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στο τέλος να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο που θα βρίσκετε δίπλα μας».

Εμμανουηλίδου : «Καλή προετοιμασία εν όψει Μ. Τετάρτης»

Μελίνα Εμμανουηλίδου: «Ήταν μια καλή προετοιμασία, σήμερα το παιχνίδι. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ο σημερινός αγώνας είχε να κάνει με παιχνίδι πρωταθλήματος. Είμαστε αρκετά ευχαριστημένες και το είδαμε σαν μια πολύ καλή προετοιμασία για το παιχνίδι της Τετάρτης που έρχεται.  Πραγματικά ανυπομονώ πάρα πολύ να δω την ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει στο γήπεδο. Ήδη από το προηγούμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι έχουμε δει κάποια δείγματα, οπότε είναι ακόμα μεγαλύτερη αγωνία».