ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ανυπομονησία και ξεσηκωμός στο Ηράκλειο!

Ανυπομονησία και ξεσηκωμός στο Ηράκλειο!

Ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο αναμένουν στο Ηράκλειο την Τετάρτη (8/2, 16.00) με τον πρωτοπόρο και αήττητο του 1ου υποομίλου του Α’ ομίλου της Α2 Ανδρών ΟΦΗ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στη 2η θέση της Volleyleague.

Για τους γηπεδούχους υπάρχει γενικός ξεσηκωμός αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας βόλεϊ ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει μια ομάδα του βεληνεκούς του Παναθηναϊκού. Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο και το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο.

«Εμείς προσπαθούμε να διοργανώσουμε μια γιορτή και για τον κόσμο και για τον Παναθηναϊκού και θέλουμε να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε», είπε ο Δημήτρης Ζλατιλίδης με τον Θρακιώτη τεχνικό του ΟΦΗ να συμπληρώνει: «Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και ο κόσμος στο Ηράκλειο πρώτη φορά θα έχει την ευκαιρία να δει ένα τέτοιο παιχνίδι. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι κατ εξοχήν ποδοσφαιρικός αλλά τώρα είναι μια καλή ευκαιρία για να δει και μια ομάδα υψηλού επιπέδου όπως είναι ο Παναθηναϊκός».

Ο Τσέντομιρ Ίλιτς έδειξε το κλίμα που επικρατεί στην Κρήτη δηλώνοντας «Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι για τον ΟΦΗ. Ένα παιχνίδι που θέλουμε να προσφέρουμε ωραίο θέαμα στον κόσμο μας και να παίξουμε καλό βόλεϊ. Ο αγώνας είναι μια μεγάλη γιορτή για τον ΟΦΗ αφού περιμένουμε αρκετό κόσμο στο γήπεδό μας και όλοι ζούνε για την αναμέτρηση.

Η ομάδα είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσει στα ίσα μια από τις καλύτερες ομάδες της Α1 και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί. Έχουμε καλή ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας».

Από την άλλη μεριά, ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει αεροπορικώς στην Κρήτη χωρίς προβλήματα και αναζητά το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. Ο πασαδόρος του ΠΑΟ, Θάνος Μαρούλης δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας:  «Πρόκειται για ένα επικίνδυνο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαυθούμε και να δείξουμε χαλαρότητα, καθώς ο ΟΦΗ διαθέτει  παίκτες με εμπειρία από Α1 και θα ρισκάρει, γιατί μόνο κέρδη μπορεί να έχει από το συγκεκριμένο ματς. Θέλουμε ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα μας χωρίς να αφήσουμε το παραμικρό δικαίωμα στον αντίπαλο. Τα νοκ άουτ παιχνίδια είναι πάντα επικίνδυνα και για εμείς το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι  να περάσουμε στο Final-4 και να διεκδικήσουμε το Kύπελλο».

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί Livestreaming από το http://www.crete2day.gr/