ΔΙΕΘΝΗ

Άνοιξε… λογαριασμό στην 4άδα ο Πρωτοψάλτης (fotos-video)

Άνοιξε… λογαριασμό στην 4άδα ο Πρωτοψάλτης (fotos-video)

Το πρώτο από τα τρία συνολικά βήματα που θα τον φέρει σε έναν ακόμη τελικό της Bundesliga έκανε χθες ο διεθνής   Θανάσης Πρωτοψάλτης, από το χέρι του οποίου “γράφτηκε” η πρώτη νίκη της Φριντριχσχάφεν στα ημιτελικά των πλέι οφς της Bundesliga . Η ομάδα του Sakis παίζοντας μπροστά σε περίπου 1500 φίλους της επικράτησε στον α΄αγώνα  με 3-0 (25-22, 22-23, 25-11) σετ της Λούνενμπουργκ και “άνοιξε λογαριασμό” στην 4άδα.

protopsaltis 2

Ο Πρωτοψάλτης, που τελείωσε το ματς με συνολικά 6 πόντους (5/15 επ., 52% υπ, 1 μπλοκ) πέρα από την ικανοποίηση για το 1-0 στη σειρά, πήρε παράλληλα και μια άτυπη ρεβάνς, για τους συμπατριώτες του, Ανδρέα Φράγκο και Βασίλη Κωστόπουλο, που στις “8” αποκλείστηκαν στα… σημεία από την Λούνενμπουργκ.

.

Στόχος πλέον για τη Φριντριχσχάφεν είναι στις 13 Απριλίου να ζευγαρώσει τις νίκες της στην αντίπαλη έδρα και να βρεθεί έτσι “με το ένα πόδι” στα τελικά.

protopsaltis 1

Στην αντίστοιχη σειρά των γερμανικών ημιτελικών των γυναικών, η Στουτγκάρδη του Έλληνα ομοσπονδιακού της Τσεχίας, Γιάννη Αθανασόπουλου, ανοίγει την Παρασκευή την αυλαία της 4άδας, όπου κόντρα στη φιλοξενούμενη Ladies in Black από το Άαχεν, φιλοδοξεί να “σπάσει το ρόδι” με επιτυχία στη SCHARRena.