BEACH VOLLEY

Αντιδράσεις και διαμαρτυρίες προς ΕΡΤ

Αντιδράσεις και διαμαρτυρίες προς ΕΡΤ

Πρωτοβουλία για την συλλογή υπογραφών διαμαρτυρίας προς την ΕΡΤ, για την μη ζωντανή μετάδοση των αγώνων του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley αλλά και για την μη αντικειμενική μεταχείριση που λαμβάνει το άθλημα από την δημόσια τηλεόραση, ανέλαβαν ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ Γιώργος Κογκαλίδης και το μέλος της Επιτροπής Beach Volley της CEV, Αθανάσιος Ρέρρας.

Μάλιστα δημοσιοποίησαν την επιστολή διαμαρτυρίας ζητώντας από τα σωματεία αλλά και όσους του συμφωνούν να την υπογράψουν προκειμένου αυτή να σταλεί το συντομότερο προς την ΕΡΤ.

Η επιστολή διαμαρτυρίας

Πρός Αθλητικό τμήμα Ε.Ρ.Τ.

Κοινοποίηση  Πρόεδρο Δ.Σ. Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.

Μέλη       Δ.Σ. Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.

Δ/νοντα συμβουλο Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.

Αγαπητοί Κύριοι

Σας μεταφέρουμε την έντονη αγανάκτηση μας , για τη μή ζωντανή μετάδοση των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  BEACH-VOLLEY Ανδρών-Γυναικών.

Το Ολυμπιακό άθλημα του BEACH-VOLLEY δεν λαμβάνει αντικειμενικής μεταχείρισης  από τη δημόσια τηλεόραση. Την ίδια στιγμή η προβολή διοργανώσεων καθαρά διαφημιστικού χαρακτήρα αθλήματος (3X3 Basket) λαμβάνει δεσπόζουσα θέση.

Θα σας παρακαλούσαμε όπως λάβετε σοβαρά υπ΄οψιν σας τις θέσεις μας. Το BEACH-VOLLEY είναι το κορυφαίο καλοκαιρινό άθλημα με εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως. Άλλωστε είναι από τα λαοφιλέστερα αθλήματα των Ολυμπιακών αγώνων.

Οι αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος παρουσιάζουν έντονο ανταγωνισμό και συναρπαστική εξέλιξη. Οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες μας εκπροσωπούν διεθνώς με σημαντικές επιτυχίες. Η χώρα μας είναι από τις πρωτοπόρες στην ανάπτυξη του BEACH-VOLLEY και  το άθλημα έχει χιλιάδες οπαδούς.

Μας προξενεί αλγεινή εντύπωση η μη ζωντανή μετάδοση των αγώνων. Ελπίζουμε ότι θα γίνουν κατανοητές οι αιτιάσεις μας και να διορθωθεί η αδικία έναντι των πολυάριθμων φίλων του BEACH-VOLLEY.

Ακολουθούν υπογραφές

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ    Πρόεδρος Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

ΡΕΡΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ                Μέλος Επιτροπής BEACH-VOLLEY C.E.V.

Παρακαλούνται όσοι συμφωνούν, όπως αποστείλουν τη σύμφωνη γνώμη τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: threrras@gmail.com, ώστε να αποσταλεί άμεσα στην ΕΡΤ