ΔΙΕΘΝΗ

Με Αντιγκά συνεχίζει ο Καναδάς

Με Αντιγκά συνεχίζει ο Καναδάς

Ο Γάλλος πρώην “εκλέκτορας” της Πολωνίας, διαδέχθηκε τον συμπατριώτη του Γκλεν Χόαγκ στον πάγκο της ομάδας του άσου του Ολυμπιακού, Τζάστιν Νταφ.

Μπορεί λοιπόν ο δικός του διάδοχος στο τιμόνι της παγκόσμιας πρωταθλήτριας να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη από την Πολωνική Ομοσπονδία Βόλεϊ, ωστόσο ο Στεφάν Αντιγκά φαίνεται πως ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις το έργο του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Καναδά, όπου έπειτα από 10 χρόνια προσφοράς συνεχίζει χωρίς το θρυλικό Γκλεν Χόαγκ.

Με τον εμβληματικό λοιπόν προπονητή του καναδικού βόλεϊ να αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού σύμβουλου στην Ομοσπονδία, ο συμπατριώτης του και πρώην αθλητής του στις “χρυσές” εποχές της Παρί, δέχθηκε με χαρά, μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2014, Πολωνία να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του συμπατριώτη του και πρώην συνεργάτη του στους “τρικόλορ”.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ξεκινάω τη συνεργασία με τον Καναδά. Η ομάδα έχει βελτιωθεί σημαντικά λόγω των πολύ καλών παικτών αλλά και το εξαιρετικό έργο του Γκλέν Χόαγκ και των βοηθών του. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την έναρξη της συνεργασίας μου με την καναδική ομάδα” δήλωσε λίγες ώρες μετά το νέο ομοσπονδιακό χρίσμα της καριέρας του ο Γάλλος τεχνικός, που στους Ολυμπιακούς του Ρίο, σταμάτησε με την Πολωνία στα προημιτελικά, όπως και ο Καναδάς.