Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Αντίο» για Κωνσταντίνου, Τσβετάνοβα

«Αντίο» για Κωνσταντίνου, Τσβετάνοβα

Σε αναζήτηση νέας ομάδας βρίσκονται εδώ και μερικές ώρες η Κύπρια ακραία και η Βουλγάρα διαγώνια καθώς, όπως προκύπτει απ’ το ρεπορτάζ του Volleyplanet, έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό, που τη νέα σεζόν θα “τα δώσει όλα” για την Ευρώπη.

Λένε πως “ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει”, ωστόσο η ρήση αυτή δεν ισχύει για τον πειραϊκό σύλλογο, καθώς όπως όλα δείχνουν μετά από 4 συνεχόμενα νταμπλ στην Ελλάδα, το ζητούμενο πλέον είναι η διάκριση στην Ευρώπη.

Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, μετά την περσινή απώλεια της πρόκρισης στα… σημεία από την ρουμανική κάτοχο του Τσάλεντζ Καπ, που τερμάτισε 3η στο πρωτάθλημα της χώρας της, φέτος βάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη.

Έτσι μετά από 4 επιτυχημένα χρόνια στο λιμάνι, με τίτλους και πρωταθλήματα, η Κύπρια άσος, Μανολίνα Κωνσταντίνου ενημερώθηκε ότι λύνεται η  συνεργασία της με τον νατμπλούχο, ενώ όπως όλα δείχνουν στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και η Βουλγάρα διαγώνια, Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα.

Ήδη εδώ και λίγες ώρες ανακοινώθηκε η απόκτηση της πρώην αρχηγού του Παναθηναϊκού, Ζένιας Τσίμα, ενώ οι άνθρωποι των “ερυθρόλευκων” σαρώνουν την αγορά για να βρούνε και την κατάλληλη διαγώνια, που όχι μόνο θα προκαλέσει αίσθηση στο χώρου του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ, αλλά κυρίως θα μπορεί να βοηθήσει στην πραγματοποίηση του ονείρου μιας ευρωπαϊκής διάκρισης.

Κάτι που όπως έχουν καταλάβει στο “Μελίνα Μερκούρη” μπορεί να γίνει μόνο με ένα  πληρέστερο ρόστερ από το φετινό…