ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

‘Αντρια Κολομητρούση: «Η γιατρίνα-λίμπερο του ΑΟΝΑ»

‘Αντρια Κολομητρούση: «Η γιατρίνα-λίμπερο του ΑΟΝΑ»

Ασταμάτητος είναι ο ΑΟΝΑ στο πρωτάθλημα Β ΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα της Αργυρούπολης  την οποία κοουτσάρει με επιτυχία ο Βασίλης Αρναούτης και έχει 6/6, αντιμετωπίζει σήμερα σε μεγάλο ντέρμπι κορυφής την δεύτερη στη βαθμολογία Άρτεμις Κορυδαλλού στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Μια από τις κορυφαίες παίκτριες της σπουδαίας φετινής πορείας του συλλόγου των νοτίων προαστίων, είναι η επιστήμονας -λίμπερο, η Άντρια Κολομητρούση, κόρη του πρώην διεθνή αμυντικού της μεγάλης Λάρισας και του Άρη, τη δεκαετία του ’80.  Η γιατρίνα της… υποδοχής, η οποία παράλληλα είναι στρατιωτικός γιατρός στην Σχολή Ευελπίδων, σχολίασε στον Volleyplanet.gr την πορεία του ΑΟΝΑ αλλά και την μονομαχία κορυφής στον Κορυδαλλό:

antria-kolomitrousi-022222

« Στον ΑΟΝΑ γίνεται πολύ καλή καθημερινή και συστηματική δουλειά. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι είμαστε καινούρια ομάδα η οποία έδεσε αρκετά καλά απ την αρχή.

Υπάρχει καλή συνεργασία και εμπιστοσύνη μεταξύ των παικτριών αλλά και με τον προπονητή μας κ. Αρναούτη ενώ η διοίκηση είναι στο πλευρό μας και φροντίζει να λύνει κάθε πρόβλημα που μας απασχολεί. Όλα αυτά συμβάλλουν στα αποτελέσματα που φέρνουμε και την πορεία που κάνουμε. Επίσης αντιμετωπίζουμε όλες τις ομάδες με την ίδια σοβαρότητα, είτε ο αντίπαλος  είναι η πρώτη στη βαθμολογία είτε  τελευταία.

argyroupoli-espeda-6789

Τώρα όσον αφορά ιατρική και βόλεϊ είναι πολύ δύσκολο. Έχεις να κάνεις με ανθρώπινες ζωές και πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος στη δουλειά σου. Μπορεί να κουράζομαι αλλά όταν αγαπάς αυτό που κάνεις μέσα από αυτή την αγάπη, βρίσκεις και τη δύναμη  για να τα καταφέρεις.»

Όσον αφορά το σημερινό «κρας τεστ» στον Κορυδαλλό με τη δεύτερη Άρτεμις, τόνισε:

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Αρτεμις.  Πιστεύω ότι θα κερδίσει η ομάδα που θα είναι πιο συγκεντρωμένη και θα κάνει τα  λιγότερα λάθη.»