Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΟ Θήρας : «Μπορούμε»

ΑΟ Θήρας : «Μπορούμε»

Ο απολογισμός του Final 4 του Κυπέλλου για την Σαντορίνη ήταν απόλυτα θετικός και με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Θήρας υπογραμμίζει πως η ομάδα πλέον μπορεί να πετύχει αυτά που ονειρεύεται, δεσμεύεται ότι  θα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και παράλληλα ευχαρίστησε χορηγούς και φιλάθλους που βρέθηκαν στις Σέρρες και συμπαραστάθηκαν στις «κυανόλευκες»…

Η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας

ΟΧΙ ΠΙΑ, “ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”, ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΕΟΝ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Δεν επιστρέψαμε ακόμα και δεν σκοπεύουμε να επιστρέψουμε. Όχι γιατί συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, αλλά επειδή η πραγματικότητα, ξεπέρασε τα όνειρά μας.

Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά για μια παρέα, που έγινε μικρή ομάδα, μετά οικογένεια, για να εξελιχθεί, σε πολύ υπολογίσιμη δύναμη στην Ευρώπη και την Ελλάδα.

Στην αρχή, λέγαμε ανέμελα “να πάμε μέχρι εκεί που μπορούμε”. Και ξαφνικά, έμεινε μόνο ένα: “Μπορούμε”. Σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τόσο που, ακόμα δεν “Μπορούμε” να το πιστέψουμε.

Αυτό που συνέβη στις Σέρρες, μετά το επίπονο Challenge Cup, ήταν μια απόδειξη, πως η μόνη πραγματικότητα, είναι ο ορίζοντας των ονείρων. Και δεν χάσαμε κανέναν, αγώνα. Μόνο ένα εξαντλητικό παιχνίδι μας έφυγε στις λεπτομέρειες. Αντί να συνοφρυωθούμε, πανηγυρίσαμε. Γιατί κερδίσαμε τον Αγώνα. Που είναι μόνο ένας: “Μια Ομάδα, Ένα Νησί”.

Μπορεί κάποτε, να μιλούσαμε για συνταξιδιώτες σε αυτό το όνειρο, αλλά τώρα ονειρευόμαστε μαζί. Με τα φτερά της Aegean που μας ταξιδεύουν, τους γενναιόδωρους χορηγούς, τα παιδιά εκείνα που αφήνουν δουλειές και σπίτια για να ακολουθήσουν την ομάδα της καρδιάς τους.

Και βέβαια, όλους εκείνους που μας έλεγαν ενθουσιασμένοι, πως στη Σαντορίνη, εννιά στις δέκα τηλεοράσεις έδειχναν ΑΟ Θήρας και σε κάθε πόντο, ακούγονταν ζητωκραυγές από σπίτια και καταστήματα.

Λοιπόν. Αυτές οι μεγάλες αθλήτριες, το σπουδαίο προπονητικό επιτελείο, οι θαυμάσιοι επιστήμονες που υποστηρίζουν -θαυματουργά- ιατρικά την ομάδα και οι αφοσιωμένοι φίλαθλοι που γεμίζουν το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι, δεν μας επιτρέπουν να σκεφτούμε καν, να βάλουμε το πόδι στο φρένο. “Μπλέξαμε” σε μια τόσο όμορφη περιπέτεια, που μόνο της όριο είναι ο ορίζοντας. Και σκοπεύουμε να τον εξερευνήσουμε.

ΑΟ Θήρας: “Μια Ομάδα, Ένα Νησί”.

Εκ του ΔΣ ΑΟ Θηρας