Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΟΦ Πορφύρας: «Καλή σεζόν και καλή δύναμη»

ΑΟΦ Πορφύρας: «Καλή σεζόν και καλή δύναμη»

Το πειραϊκό σωματείο που με τη συμπλήρωση 60 χρόνων από την ίδρυσή του επέστρεψε στα “σαλόνια” του ελληνικού βόλεϊ για να κοσμήσει ξανά με το ήθος και την αγωνιστικότητά του την Α1 Γυναικών με ένα ξεχωριστό μήνυμα στέλνει λίγες ώρες πριν το πρώτο φετινό σερβίς τις ευχές του σε όλους τους φίλους του αθλήματος, που τις μέρες που ζούμε αποτελεί μία από τις ελάχιστες εναπομείνασες διεξόδους για την ψυχική και σωματική μας υγεία.

Η ανακοίνωση του Πορφύρα

Ο ΑΟΦ Πορφύρας, στην επιστροφή του στην Α1 Εθνική Κατηγορία στο Βόλεϊ Γυναικών, ξεκινά την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, με υπερηφάνεια, ελπίδες αλλά και ευχές για ΥΓΕΙΑ στις αθλήτριες, τα μέλη των προπονητικών τιμ, τα διοικητικά στελέχη και συνεργάτες, τους φιλάθλους και υποστηρικτές ΟΛΩΝ των ομάδων, τους δημοσιογράφους, το προσωπικό και την Διοίκηση της ΕΟΠΕ, διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Με τις δυνάμεις που διαθέτουμε και διαρκή αγώνα μέρα-μέρα, κυρίως, ωστόσο με την αγάπη και την βοήθεια όλων όσοι εκτιμούν και αναγνωρίζουν την προσπάθεια μας, θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό.

Πρώτος στόχος μας είναι η επιβίωση, με όρους αξιοπρέπειας και στη συνέχεια, πιστεύουμε ότι θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε, αγωνιζόμενοι για την γειτονιά μας, την Φρεαττύδα, την πόλη μας, τον Πειραιά, τις αρχές μας και για να τιμήσουμε την επέτειο των 60 χρόνων ιστορίας του ΑΟΦ Πορφύρας.

Θέλουμε ( και πάλι ) να αποδείξουμε ότι ακόμα και σε αυτές τις οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, υπάρχει περιθώριο για προσπάθειες αγνές, με σαφή προσανατολισμό, μεράκι, τρέλα και πείσμα.

Καλό πρωτάθλημα σε όλες και όλους, με αλληλοσεβασμό και θετική ενέργεια, γιατί με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, η ενασχόληση με ότι αγαπάμε, ίσως είναι η τελευταία διέξοδος που μας απέμεινε, πέρα από την οικογένεια μας.