ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΑΟΝΑ: Δεύτερη θέση σαν πρώτη!

ΑΟΝΑ: Δεύτερη θέση σαν πρώτη!

Τα επίσημα συγχαρητήρια στην ομάδα των νεανίδων να φτάσουν στον τελικό της ΕΣΠΕΔΑ και να λυγίσουν  από το γηπεδούχο Αιγάλεω με 3-2, εξέφρασε με ανακοίνωση της η διοίκηση της Αργυρούπολης.

Στην ανακοίνωση το σωματείο των νοτίων προαστίων, χαρακτηρίζει την Αννα Μαρία Δελατόλα και την παρέα της, δευτεραθλήτριες από χρυσάφι ενώ αναφέρει και το ρητό η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:

«Δευτεραθλήτριες από χρυσάφι είναι στην καρδιά μας και στη σκέψη μας τα κορίτσια της ομάδας των Νεανίδων, τα οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατακτούν την 2η θέση του Πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ.

Σε έναν αγώνα “ειδικών συνθηκών”, μέσα σε μια “αφιλόξενη έδρα”, η ομάδα αντέδρασε σωστά, με ψυχραιμία, υπομονή, και σοβαρότητα. Τα “Χρυσά” μας κορίτσια πάλεψαν μέχρι τέλους για την νίκη, στάθηκαν στο ύψος ενός τελικού πρωταθλήματος, άντεξαν στην πίεση της έδρας, και στις λεπτομέρειες που συνήθως κρίνουν το 5ο σετ δεν κατάφεραν να στεφθούν πρωταθλήτριες.

Αrgiroupoli selfie neanides 123456Delatola neanides aona 90876

Πολλά συγχαρητήρια στο προπονητικό team, τους εφόρους του τμήματος, και στις αθλήτριες μας, για το ήθος τους και την άξια αντιπροσώπευση αυτού που ονομάζεται “αθλητικό ιδεώδες” και το οποίο ο ΑΟΝΑ θα συνεχίσει να αντιπροσωπεύει.

Συγχαρητήρια γιατί δεν έχουν μάθει να “γυρίζουν πλάτη”. Το να ξέρεις να χάνεις είναι μεγάλη υπόθεση, μα εξίσου σπουδαίο ίσως και μεγαλύτερο είναι να ξέρεις να κερδίζεις, σέβομενος τον αντίπαλο.

Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ»