ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Απαγόρευση μεταγραφών σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης

athlitikos_dikastis-01

Σε απαγόρευση μεταγραφών κατά του Εθνικού Αλεξανδρούπολης λόγω μη τήρησης του διακανονισμού ου με τον Τσέντομιρ Ίλις προχώρησε η Επιτροπή Αδειοδότηση της ΕΣΑΠ. Αντίθετα τη γλύτωσε η Παναχαϊκή για την υπόθεση Μπέλλου δεσμευόμενη την εφάπαξ καταβολή των οφειλών της από την χορηγία του ΟΠΑΠ.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ήταν ο χαμένος από τις αποφάσεις της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ καθώς ενεργοποιήθηκε η απαγόρευση μεταγραφών για τις οφειλές του στον Ίλιτς, ενώ την ίδια ωρα αναβλήθηκε λόγω κωλύματος -ασυμβίβαστου του Ανέστη Δημητριάδη η εκδίκαση της υπόθεσης για τον Θωμά Δημητριάδη.

Αντίθετα η Επιτροπή Αδειοδότησης δέχθηκε κατά πλειοψηφία την δέσμευση της Παναχαϊκής για εφ άπαξ εξόφληση της οφειλής της προς τον Χρήστο Μπέλλο.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Αδειοδότησης

1. Αναβάλει την υπόθεση Θωμάς Δημητριάδης – ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ/λης, λόγω κωλύματος – ασυμβίβαστου του μέλους της επιτροπής και εκπροσώπου του ΠΑΣΑΠ (λόγω συγγένειας 1ου βαθμού εκπροσώπου με αθλητή), για Παρασκευή 13.01.2017 και ώρα 13.30.

2. Αποφασίζει ότι, λόγω μη τήρησης του διακανονισμού μεταξύ του αθλητή Τσέντομιρ Ίλιτς και ΤΑΑ Εθνικού Αλεξ/λης την επιβολή των ποινών περικοπής χορηγίας και μη έγκρισης συμβολαίων μετεγγραφών με σχετική εισήγηση προς το ΔΣ της ΕΣΑΠ.

3. Αποφασίζει κατά πλειοψηφία (υπέρ οι εκπρόσωποι της ΕΣΑΠ και της ΕΟΠΕ κατά ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΑΠ) να μην επιβάλει στο ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 τις προβλεπόμενες στον κανονισμό ποινές ως προς την υπόθεση του διακανονισμού του αθλητή Χρ. Μπέλλου, βάσει της δέσμευσης του σωματείου για την εφάπαξ καταβολή της οφειλής από την επόμενη δόση της χορηγίας της ΟΠΑΠ ΑΕ και της σχετικής διαβεβαίωσης εκ μέρους της ΕΣΑΠ ότι το σχετικό ποσό τυγχάνει διαθέσιμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ