Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Απαλλάχτηκε ο ΠΑΟ. Ποινές και κλήσεις σε απολογία

Απαλλάχτηκε ο ΠΑΟ. Ποινές και κλήσεις σε απολογία

Απάλλαξε τη γυναικεία ομάδα του ΠΑΟ, η αθλητική δικαστής της ΕΟΠΕ, Νίκη Ρεβύθη, για τη συμπεριφορά των οπαδών του,(συνθήματα κατά του Υφυπουργού Σταύρου Κοντονή) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 8/2 στην Κυψέλη.

Παράλληλα η κ. Ρεβύθη ανακοίνωσε ποινές που αφορούν τα σωματεία της Α2 γυναικών-ανδρών ενώ είχαμε και πολλές κλήσεις σε απολογία σωματείων  και αθλητών-τριών επίσης από την ίδια κατηγορία.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του μονομελούς δικαιοδοτικού οργάνου της ΕΟΠΕ:

•Αθώωσε το εγκαλούμενο σωματείο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 8/2/2016 μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών

*Επέβαλε στον εγκαλούμενο προπονητή του σωματείου ΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ την ποινή του αποκλεισμού του όταν αγωνίζεται η ομάδα του για είκοσι (20) ημέρες για τη συμπεριφορά του προς τους διαιτητές στον αγώνα της 1/11/2015 μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Επέβαλε στο εγκαλούμενο σωματείο ΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ την ποινή της έγγραφης επίπληξης για την συμπεριφορά του προπονητή του.

•Επέβαλε στην εγκαλούμενη αθλήτρια ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του σωματείου ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ του αποκλεισμού της όταν αγωνίζεται η ομάδα της για μία (1) ημέρα και χρηματική ποινή εκατό (100) ευρώ για την συμπεριφορά της απέναντι στον διαιτητή του αγώνα της 19/12/2015 μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ-ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών

Επέβαλε στο εγκαλούμενο σωματείο ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ την ποινή της έγγραφης επίπληξης για την συμπεριφορά της αθλήτριας του.

•Επέβαλε στον εγκαλούμενο έφορο ΠΕΤΡΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ του σωματείου ΜΓΣ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ την ποινή της απαγόρευσης παραμονής του στον αγωνιστικό χώρο, όταν αγωνίζεται η ομάδα του για είκοσι (20) ημέρες για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές στον αγώνα της 9/1/2016 μεταξύ των ομάδων ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΜΠΑΣ-ΜΓΣ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Επέβαλε στο εγκαλούμενο σωματείο ΜΓΣ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ την ποινή της έγγραφης επίπληξης για την συμπεριφορά του εφόρου του.

Οι κλήσεις σε απολογία

Η αθλητική δικαστής κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 3 Μαρτίου και ώρα 09:30:

•Το σωματείο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ και το μέλος του ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ ΜΑΚΗ, για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα της 6/2/16 μεταξύ των ομάδων ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

•Το σωματείο ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ και τον προπονητή του ΑΚΡΙΤΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, για την συμπεριφορά του προς τον Α΄ διαιτητή του αγώνα της 12/12/15 μεταξύ των ομάδων ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΕΑ ΛΑΡΙΣΗΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

•Το σωματείο ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ και τον έφορο του ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ, για την συμπεριφορά της προς την γραμματεία του αγώνα της 17/10/15 μεταξύ των ομάδων ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ – ΓΣΓ ΝΙΚΗ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

•Το σωματείο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ και τον αθλητή του ΚΕΧΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ για την συμπεριφορά του προς αθλητή της αντίπαλης ομάδας στον αγώνα της 5/12/15 μεταξύ των ομάδων ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.