Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Απαλλάχτηκε ο ΠΑΟ

Απαλλάχτηκε ο ΠΑΟ

Η αθλητική δικαστής της ΕΟΠΕ, Νίκη Ρεβύθη, αθώωσε τον ΠΑΟ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα γυναικών με την Ηλιούπολη αλλά και τον Εθνικό ομάδα της Α2 ανδρών επίσης για συνθήματα των οπαδών του στον αγώνα κυπέλλου με την Κύζικο Ν.Περάμου.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του δικαιοδοτικού μονομελούς οργάνου της ομοσπονδίας βόλεϊ:

•Αθώωσε το εγκαλούμενο σωματείο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 19/12/2015 μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ-ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

•Αθώωσε το εγκαλούμενο σωματείο ΟΦΠΦ ΕΘΝΙΚΟΣ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 12/12/2015 μεταξύ των ομάδων ΟΦΠΦ ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΠΣ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ του Κυπέλλου Ανδρών.

•Αθώωσε τον εγκαλούμενο προπονητή του σωματείου ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΚΡΙΤΙΔΗ για την συμπεριφορά του στον αγώνα της 20/12/2015 μεταξύ των ομάδων ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

*Επέβαλε στον εγκαλούμενο έφορο του σωματείου ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ κ. ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ την ποινή απαγόρευσης παραμονής του στον αγωνιστικό χώρο όταν αγωνίζεται η ομάδα του για δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ.

*Επέβαλε στο εγκαλούμενο σωματείο ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ την ποινή της έγγραφης επίπληξης για την συμπεριφορά του προπονητή και του εφόρου του.