DARK ROOM

Απαστράπτουσα Ντιούφ στο Σαν Ρέμο!

Απαστράπτουσα Ντιούφ στο Σαν Ρέμο!

Εκείνος 211 εκατοστά, εκείνη 202 εκατοστά… Ο Μάρκο Κουζίν 48,5 νούμερο παπούτσι, η Βαλεντίνα Ντιούφ 46! Ο διεθνής Ιταλός μπασκετμπολίστας της Αβελίνο και η διεθνής βολεϊμπολίστρια της Μπούστο Αρζίτσιο έκλεψαν την παράσταση την περασμένη Τρίτη στην πρεμιέρα του 67ου ετήσιου φεστιβάλ τραγουδιού του Σαν Ρέμο (7-11/2). Ο ένας με την πληθωρική του παρουσία και η άλλη με το αποκαλυπτικό της φόρεμα…

Diouf1

Η συμπαίκτρια της Ανθής Βασιλαντωνάκη στην  πραγματικά εκθαμβωτική της εμφάνιση, ήταν πολύ άνετη στη σκηνή του Teatro Ariston, αστειεύτηκε για το… μπόι της με τους παρουσιαστές και μαζί με τον σέντερ των “ατζούρι” καταχειροκροτήθηκαν από τους εκλεκτούς παρευρισκομένους της βραδιάς.

Diouf

“Είναι εξαιρετική τιμή για μένα και ευχαριστώ τον Carlo (σ.σ Conti) για την πρόσκληση”, είπε η Ιταλίδα διαγώνια για την φιλοξενία της στο διάσημο φεστιβάλ τραγουδιού, ένα όνειρο για εκείνη και όχι μόνο.  “Το San Remo αποτελεί μέρος της ιστορίας της ιταλικής τηλεόρασης και το να είμαι παρούσα σε αυτή την σκηνή, νομίζω ότι είναι ένα όνειρο για κάθε κορίτσι. Είμαι αθλήτρια, αλλά πάνω απ ‘όλα είμαι γυναίκα. Είμαι περήφανη που  έχω την τιμή να βρίσκομαι εδώ και να αντιπροσωπεύω χιλιάδες κορίτσια σαν κι εμένα που αγωνίζονται σε αυτό το άθλημα.

Θεωρώ την πρόσκλησή μου στο San Remo ως έπαινο για το σύνολο του βόλεϊ. Για εμάς τους αθλητές που ιδρώνουμε στο γυμναστήριο για μια προπόνηση, το να βρεθούμε στη σκηνή του Teatro Ariston με επίσημο ένδυμα μοιάζει με όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Φυσικά, η επιτυχία στον αθλητισμό εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα για μένα.

Η μουσική όμως ήταν ανέκαθεν μέρος της ζωής μου. Κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών και σκληρών προπονήσεων συνηθίζω να ακούω μουσική από όλα τα είδη. Το αγαπημένο μου τραγούδι; Το “Le mille Bolle blu” της Mina

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νικητής ή νικήτρια του Φεστιβάλ θα αναδειχθεί το Σάββατο 11 και θα έχει το δικαίωμα να εκπροσωπήσει την Ιταλία στη φετινή Eurovision που θα φιλοξενηθεί στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Απολαύστε στο video την απαστράπτουσα άσο στη σκηνή του Σαν Ρέμο