Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Απέκτησε Χατζηευστρατιάδου ο Πανναξιακός

hatzieystratiadou-panaxiakos-2018

Η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου επαναπατρίζεται και μετά από μια καριέρα σε Αμερική και Ευρώπη θα συνεχίσει την καριέρα της στον Πανναξιακό η διοίκηση του οποίου ανακοίνωσε και επίσημα την συμφωνία με την 23χρονη κεντρική.

Στα πάτρια εδάφη της Ελλάδος επέστρεψε η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου και μετά τις υποχρεώσεις της με την Εθνική ομάδα, η νεαρή κεντρική υπέγραψε στον Πανναξιακό.

Η ομάδα των Κυκλάδων θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας της 23χρονης αθλήτριας που δήλωσε ανυπόμονη να συμμετάσχει στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα των «κυανοκίτρινων».

Η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου στις πρώτες τις δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του Πανναξιακού (paon.gr) δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην Ελλάδα μετά από 5 χρόνια για λογαριασμό της Νάξου. Ανυπομονώ να συμμετάσχω στο ελληνικό πρωτάθλημα και ειδικότερα σε μια ομάδα με πολλές διακρίσεις.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή και τα μέλη της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι η χρόνια που έρχεται να μας φέρει πολλές επιτυχίες και πάνω από όλα να έχουμε υγεία».

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η 23χρονη διεθνής αθλήτρια ύψους 1.85 εκ αγωνίζεται ως Κεντρική και θα συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ