ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Απέκτησε Φερμελή ο Φιλαθλητικός Τρικάλων

Απέκτησε Φερμελή ο Φιλαθλητικός Τρικάλων

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε την μεταγραφική της ενίσχυση ο Φιλαθλητικός Τρικάλων που ανακοίνωσε την απόκτηση της 19χρονης διαγωνοακραίας Χριστίνας Φερμελή από τον Μίλωνα…

Με την απόκτηση της Χριστίνας Φερμελή από τον Μίλωνα ολοκλήρωσε το ρόστερ του ο Φιλαθλητικός Τρικάλων ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί αρκετά ανταγωνιστικός τη νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση του Φιλαθλητικού Τρικάλων

Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ανακοινώνει την απόκτηση της Χριστίνας Φερμελή. Με την διαγώνιο/ακραία του Μίλωνα κλείνουν οι μεταγραφές της γυναικείας ομάδος (εκτός απροόπτου).

Η Χριστίνα που είναι γεννημένη το 1998 ξεκίνησε από τον Μίλωνα και σπουδάζει ΤΕΦΑΑ Τρικάλων αποτελεί το νέο μέλος της γυναικείας ομάδας και θα την βοηθήσει στην νέα δύσκολη αγωνιστική περίοδο. Έχει εμπειρία σε πρωταθλήματα όλων των μικρών κατηγοριών, όσο και στο γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ. Αξιαγάπητη, φιλική θα δέσει αμέσως στην οικογένεια του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ενώ η εξυπνάδα της στο παιχνίδι και το δυνατό της χτύπημα στην επίθεση σίγουρα θα δημιουργήσει προβλήματα στις αντίπαλες ομάδες.

Της ευχόμαστε ολόψυχα καλή σαιζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες