Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Απέκτησε Κρέσπο Μοράλες ο Ηρακλής Χαλκίδας

Απέκτησε Κρέσπο Μοράλες ο Ηρακλής Χαλκίδας

Την απόκτηση του 24χρονου διεθνή Πορτορικανού διαγώνιου Κρέσπο Μοράλες ανακοίνωσε ο Ηρακλής Χαλκίδας.

Την πρώτη μεταγραφή ξένου παίκτη της ιστορίας του εν όψει της παρθενικής συμμετοχής του στην Α1 ανακοίνωσε ο Ηρακλής Χαλκίδας.

Η νεοφώτιστη ομάδα της Εύβοιας απέκτησε τον 24χρονο διαγώνιο από το Πουέρτο Ρίκο Κρέσπο Μοράλες και πλέον οι «μελανόλευκοι» του Σπύρου Γκολίτση αρχίζουν το «χτίσιμο» της ομάδα για τη νέα χρονιά.

Μάλιστα τον Κρέσπο Μοράλες θα τον δούμε σύντομα στην χώρα μας καθώς το Πουέρτο Ρίκο θα είναι αντίπαλος της Ελλάδας στο World League τόσο στον Όμιλο της Κοζάνης, όσο και σε αυτόν της Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Χαλκίδας

O διαγώνιος της Εθνικής ομάδας του Πουέρτο Ρίκο Steven Crespo Morales (2.00 μ) 24 ετών γίνεται οι πρώτος ξένος αθλητής του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ τον καλωσορίζει στην οικογένειά του, πιστός στις αρχές του να εμπιστεύεται νέους και εξελίξιμους αθλητές.

Τον Crespo σύντομα θα τον δούμε να αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα του Πουέρτο Ρίκο στα προκριματικά του World League που θα φιλοξενήσει η χώρα μας από 17-19 Ιουνίου στην Κοζάνη από 17-19 Ιουνίου (Ελλάδα, Καζακστάν, Κινεζική Ταϊπέι, Πουέρτο Ρίκο) και στη Θεσσαλονίκη 24-26 Ιουνίου (Κατάρ, Σλοβενία, Πουέρτο Ρίκο, Γερμανία).