DARK ROOM

Απίστευτο: Αθλητές σε καραντίνα παίζουν beach volley με συμπαίκτη έναν… σκύλο (vid)

Απίστευτο: Αθλητές σε καραντίνα παίζουν beach volley με συμπαίκτη έναν… σκύλο (vid)

Με δεδομένο ότι τα αυστηρά μέτρα κατά της εξάπλωσης και διασποράς του κορονοϊού που έχουν ληφθεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης έχουν υποχρεώσει πολλούς ανθρώπους αυτή την περίοδο να τεθούν σε απομόνωση, πολλοί είναι αυτοί που βρίσκουν πλέον νέα χόμπι για να περάσουν τις ώρες της καραντίνας.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι, που λόγω συνθηκών αναπτύσσουν και νέες δεξιότητες για να “σκοτώσουν” το χρόνο τους, έχοντας στο πλευρό τους, τους αγαπημένους τους “συμμάχους”.

Αυτή η επιθυμία προφανώς δεν περιορίζεται μόνο στους ανθρώπους που βρίσκονται σε καραντίνα, όπως έδειξε το Σάββατο μια ομάδα beach volley στη Νορβηγία, που προσπαθεί να κρατηθεί σε φόρμα, μετά την αναστολή των πρωταθλημάτων των περισσότερων χωρών.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του Νορβηγού παίκτης βόλεϊ Mathias Berntsen στο Instagram ένα σκυλί, με το όνομα Kiara συμμετέχει σε ένα παιχνίδι μπιτς βόλεϊ 2Χ2 και όπως θα δείτε στο video, η απίστευτη σκυλίτσα δεν περιορίζεται στο να τρέχει με ενθουσιασμό και να κυνηγάει απλά τη μπάλα, αλλά αποδεικνύει ότι μπορεί πραγματικά να είναι μια άξια συμπαίκτης και πολλά υποσχόμεη πασαδόρος…

“Ένας νέος συμπαίκτης, αλλά ο ίδιος στόχος,” – έγραψε ο Νορβηγός αθλητής κάτω από το βίντεο.