BEACH VOLLEY

Απίστευτο! Θα «λάμψει» ξανά το Ολυμπιακό «στολίδι» του Φαλήρου!

Απίστευτο! Θα «λάμψει» ξανά το Ολυμπιακό «στολίδι» του Φαλήρου!

Απίστευτο κι όμως… αληθινό! Δώδεκα χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η καρδιά του γήπεδου-φάντασμα, όπως και τόσες άλλες εγκαταστάσεις του 2004 που λόγω γραφειοκρατίας κατάντησαν… χωράφια, θα χτυπήσει ξανά δυνατά από 15-17 Ιουνίου, χάρις στις συντονισμένες προσπάθειες και το όραμα του Κώστα Ταμπουρατζή και των συνεργατών του.

Κανείς δεν πίστευε ότι το Ολυμπιακό Κέντρο BV στο Φάληρο θα φιλοξενούσε ξανά αγωνιστική δραστηριότητα. Το Surf Art Festival και το IBeach Volleyball Club όμως το κατάφεραν με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής!

Το Surf Art Festival Vol.5 φιλοξενεί κάθε χρόνο περισσότερους απο 6.000 επισκέπτες και έχει κεντρικό θέμα το surf, την τέχνη αλλά και την ζωή κοντά στην θάλασσα.

32931300_10157540793532907_5912204318974410752_n

Το Beach Volley δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την μεγάλη γιορτή με ένα φαντασμαγορικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα πάντα για το άθλημα, που ξαναμπαίνει ξανά… στο χάρτη! Οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Φαλήρου θα ζωντανέψουν ξανά για  ενα 3ήμερο beach show που θα περιλαμβάνει ό,τι μπορείτε και δεν μπορείτε να φανταστείτε.  Σύντομα μάλιστα θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες του event !

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, με ενθουσιασμό στην ανάρτηση του ο προπονητής μπιτς βόλεϊ και ιδρυτής του iΒeach Volley Club προς όλους τους φίλους του αθλήματος, “πετύχαμε την επαναλειτουργία του Ολυμπιακού Κέντρου Beach Volley στο Φάληρο, στο οποίο θα γίνει ξανά αγώνας BV έπειτα από 12 χρόνια.

FALHRO-Beach-Volley-2004

Για όσους δεν κατάλαβαν πρόκειται για την εγκατάσταση που φιλοξένησε τους ΟΑ 2004, Fivb World Tour και έπειτα περιήλθε στην απόλυτη λεηλασία και φθορά. Δουλεύουμε ήδη στον χώρο για να είμαστε έτοιμοι !

Το τριήμερο 15-17 Ιουνίου θα διεξαχθεί μια σειρά απο δράσεις με επίκεντρο το BV, αλλά και τα υπόλοιπα αθλήματα παραλίας στα πλαίσια του Surf Art Festival Vol.5. Πρόκειται για ένα festival που φιλοξενεί περισσότερους απο 6.000 επισκέπτες και έχει ως κύριο αντικέιμενο το surf, τις τέχνες και την ζωή κοντά στην θάλασσα.

tampouratzis_kostas_

Όσοι φίλοι, σωματεία, φορείς και λοιποί οργανισμοί θέλετε να συμμετάσχετε στην μεγάλη αυτή γιορτή μην διστάσετε να επικοινωνήσετε το συντομότερο. Όλοι οι καλοί χωράνε !

Στόχος μας είναι όλοι οι επισκέπτες να γνωρίσουν το άθλημα του beach volley, τα πλεονεκτήματα του να αθλούνται σε εξωτερικές συνθήκες και να περάσουν ένα τέλειο τριήμερο με τις δράσεις του Festival.
Περιμένουμε όλους τους φίλους του βόλλευ να κατακλύσουν την εγκατάσταση για να ζωντανέψει ξανά..

Το πρώτο βήμα έγινε και στις 15/6 θα έχουμε το πρώτο σερβίς..
Μας έλεγαν πως αυτά δεν γίνονται.. Σόρι, όλα γίνονται !!”